Incident de Ziua Nationala a Romaniei! Ilie Nastase, in uniforma de general, dat afara din zona tribunei oficiale a paradei militare (VIDEO)

Fostul mare sportiv Ilie Nastase, echipat in uniforma de general al Armatei Romane, a incercat sa forteze intrarea la tribuna oficiala a paradei militare prilejuita de Ziua Nationala a Romaniei, insa, dupa o disputa verbala cu jandarmii, a fost nevoit sa bata in retragere.


In ciuda faptului ca este general cu patru stele si una dintre celebritatile sportive all time ale Romaniei, a fost dat afara din zona oficiala de la Arcul de Triumf chiar in mijlocul paradei.

Momentul a fost surprins si postat pe youtube de jurnalistul timisorean Malin Bot, care a identificat si motivul pentru care Ilie Nastase nu a avut acces in tribuna oficiala: fostul numar 1 mondial la tenis ar fi fost dat afara pe motiv ca nu avea invitatie pentru zona de protocol zero.

Intr-o interventie telefonica pentru B1TV, Nastase a acuzat SRI si SPP ca nu l-au lasat sa participe la ceremonie in zona oficiala, de langa Arcul de Triumf, in care, spune fostul tenisman, merge de peste 8 ani si niciodata cu invitatie.

“Ca in fiecare an ma duc cu fetita mea care acum implineste 11 ani, ma duc pe acolo, nu m-a invitat nimeni si nici nu vreau, ma duc imbracat ca general si ma lasa sa intru, anul asta nu m-au lasat, nu eram pe lista. Nu ma duc la tribuna oficiala pentru ca nu imi place acolo, am vrut sa stau intr-un colt cu jurnalistii”, a afirmat Ilie Nastase.

Fostul sportiv s-a declarat jignit de acest comportament al autoritatilor, ofensator pentru celebritatile Romaniei, care nici nu il lasa sa stea in zona oficiala si nici nu il invita. Acesta a spus ca nici Ion Tiriac nu a fost invitat, in ciuda performantelor pe care cei doi le-au obtinut in tenis.

“Daca nu sunt binevenit in tara asta e ok si asta, am mai imbatranit si sunt cei tineri care vin din urma”, s-a resemnat Ilie Nastase. Cat despre comportamentul celor care nu i-au permis accesul, Ilie Nastase a afirmat ca au vorbit frumos, el fiind cel care s-a enervat si i-a injurat. (V.E.)

One thought on “Incident de Ziua Nationala a Romaniei! Ilie Nastase, in uniforma de general, dat afara din zona tribunei oficiale a paradei militare (VIDEO)

  1. Nu mai pot cu generaliu lui peste. Sa ma foooot in gura lui!!!! S-a umplut tara de generali. Asta ia pensie de general din banii mei! Libidinos ca asta mai rar vezi!

Leave a Reply