ALERTA! Sotia unui fost consilier judetean din Timis a disparut de la domiciliu. Sofia-Loredana Pascuta este cautata de trei zile, fara niciun rezultat

Sotia fostului consilier judetean Adrian Pascuta, membru al PNL Timis, a fost data in urmarire locala si nationala, dupa ce a plecat de acasa si nu s-a mai intors.


Mama femeii disparute a alertat politia si a cerut ajutor pentru a-si gasi fiica, fiind ingrijorata ca i s-a intamplat ceva.

Sofia-Loredana Pascuta, 35 de ani, mama a trei copii minori, a plecat in oras, in data de 12 decembrie, pentru a rezolva niste probleme, iar de atunci nu a mai dat niciun semn de viata. Si-a luat cu ea telefonul, laptopul si o mica suma de bani

„La data disparitiei, femeia purta pantaloni tip blue jeans, palton gri, fular gri cu rosu si ghete negre. Persoanele care pot oferi informaţii care sa conduca la gasirea femeii sunt rugate sa sune la numarul unic de urgenta 112 ori sa anunte cea mai apropiata unitate de politie”, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Sofia-Loredana Pascuta are 35 de ani, 1,65 metri inaltime, 60 de kilograme, par roscat tuns scurt si ochi caprui.

Dupa ce, in primavara acestui an, cuplul a fost implicat intr-un scandal conjugal, sotia acuzandu-si sotul de violenta domestica, recent, Loredana Pascuta s-a mutat la mama sa, lasand cei trei copii in grija sotului.

UPDATE! „Femeia de 35 de ani, disparuta la data de 12 decembrie, a revenit la resedinta in cursul zilei de vineri, 15 decembrie”, a anuntat, duminica, reprezentantii IPJ Timis. (V.E.)

One thought on “ALERTA! Sotia unui fost consilier judetean din Timis a disparut de la domiciliu. Sofia-Loredana Pascuta este cautata de trei zile, fara niciun rezultat

Leave a Reply