Reactia PSD la protestele judecatorilor: “Magistratii nu au dreptul sa protesteze! Amendamentele la lege pot sau nu sa fie aprobate!”

Presedintele executiv a PSD, Niculae Badalau, a precizat, luni, despre protestele magistratilor fata de modificarile la legile Justitiei, ca magistratii nu au dreptul sa protesteze, el aratand ca nu i se par normale nici protestele preventive, in conditiile in care modificarile nu au fost adoptate.


„Magistratii nu au dreptul, prin lege, sa protesteze. Au iesit in fata sediilor. Asa cum va spuneam este o lege care inca nu e finalizata. Atunci pentru ce protesteaza? Amendamentele sunt niste proiectele mai mici care sunt sau nu aprobate. Inclusiv la Camera Deputatilor, colegii mei de partid au depus amendamente care au fost respinse. Posibilitatea asta exista si la Senat. Sa manifestam preventiv…nu mi se pare normal”, a spus Badalau.

El le-a recomandat, pe de alta parte, celor care protesteaza in Piata Victoriei fata de modificarile aduse legilor Justitiei „sa citeasa proiectele de lege”.

„Sa nu manifeste si sa discute pe niste proiecte, ci sa vada ca pana la final, cu siguranta, vor fi niste legi foarte bune pentru societatea romaneasca. Dar cred ca sunt si influentati si am urmarit cateva declaratii ale dansilor care nu au nicio legarura cu ceea ce se intampla in substanta legii”, a spus Badalau. (V.E.)

 

Leave a Reply