TRAGEDIE! Tanar impuscat mortal cu o arma de vanatoare. Incidentul s-a petrecut in timpul unei actiuni de braconaj

Un tanar in varsta de 19 ani a fost gasit impuscat in zona gatului, marti, in a doua zi de Craciun, pe raza comunei Ulma, in zona Lupcina.


Nicolae Torac, domiciliat in satul Magura, comuna Ulma, se afla intr-un autoturism, in care s-au mai aflat doi tineri.

Din primele cercetari ale politistilor ajunsi la fata locului rezulta ca tanarul a murit in conditii pe cat de tragice pe atat de stupide. Cei trei tineri se deplasau in zona forestiera cu un autoturism, avand asupra lor o arma de vanatoare, fiind probabil la braconat.

Tinerii s-au panicat in momentul in care au observat un lucrator silvic care se apropia de ei, iar cel care se afla pe scaunul din stanga fata (n.r. masina este cu volan pe dreapta) i-a dat arma celui din spate, pentru o ascunde. In conditii ce urmeaza a fi stabilite de anchetatori, arma s-ar fi descarcat accidental, dinspre tanarul de pe bancheta din spate spre cel din fata.

Din pacate, in ciuda manevrelor de resuscitare, pentru tanarul de 19 ani nu s-a mai putut face nimic. Politisti specializati de la Serviciul Arme, Explozivi, Substante toxice din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Suceava au preluat ancheta, sub coordonarea unui procuror. (V.E.)

Leave a Reply