SOC! Revelion cu ghinion pentru timisoreni in statiunea Kopaonik, din Serbia! Hotii de masini au furat nestingheriti cinci autoturisme Audi A4

Vacanta de cosmar pentru un grup de turisti din Timisoara, care au ales sa petreaca Revelionul intr-o statiune din Serbia.


Oamenii au mers de Anul Nou in Kopaonik, o statiune pentru sporturi de iarna din Serbia aflata la 400 km de Timisoara. Au avut insa o surpriza neplacuta: potrivit spuselor unui dintre ei, care si-a relatat necazul pe Facebook, cinci masini, toate Audi A4, le-au fost furate in 2 nopti.

“La Kopaonik, mai nou, se fura masini ale romanilor. Se contureaza situatia de la bulgari. Cinci masini, toate Audi A4, an 2008-2009, furate in doua nopti”, a notat pe Facebook un timisorean care a devenit victima  hotilor de masini.

Atat el cat si ceilalti pagubiti au anuntat politia, dar cred ca s-ar putea sa fie vorba despre un furt la comanda, pentru ca masinile nu erau extrem de scumpe, dar erau toate acelasi model si acelasi an de fabricatie.

“Cel putin a mea si inca una nu erau chiar de valoare, fiind Audi A4 din 2009, second hand. Dar toate cele 5 de care stim noi erau A4 cam din acelasi an. Deci e un furt organizat, cu tema, probabil deja sunt dezmembrate”, mai noteaza omul.

Romanul pagubit spune ca doua dintre masini au fost furate in noaptea de 30 decembrie, cand hotii au mai spart si alte 2 autoturisme. Desi furtul a fost reclamat la politie, nu s-a luat nicio masura, asa ca hotii au revenit a doua noapte.

“Din spusele politistilor si ale monitorilor de schi, este un fenomen nou, iar masinile se pare ca ajung in Kosovo ( foarte aproape ), unde nu exista niciun control”, relateaza omul.

“Am aflat de la politie ca ar exista o noua grupare infractionala ce se ocupa cu furtul de masini dar este foarte greu de cercetat datorita Kosovo. Camerele de supraveghere ( putine ) nu prea exista pentru domeniul public, iar trecerea in Kosovo se poate face si printr-un drum de padure nesupravegheat.” (V.E.)

Leave a Reply