Politistul pedofil de la Brigada Rutiera a fost prins cu ajutorul imaginilor distribuite pe Facebook! VEZI cine este comisarul sef care il proteja de ani de zile

Dupa trei zile de cautari cu sute de politisti, individul surprins de camerele video in liftul unui bloc din Bucuresti, in timp ce agresa sexual doi copii, a fost prins. Scandalul este enorm pentru ca suspectul este tot politist, mai exact, agent la Brigada Rutiera Bucuresti.


Acesta ar fi fost recunoscut de colegii sai, ca urmare a vizionarii imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

Individul se numeste Eugen Stan si este nascut in 1971. El are studii liceale si profesionale. In trecut, Eugen Stan a fost agent de Politie Comunitara, a lucrat la jandarmi, iar din 20 august 2010 ocupa functia de agent in cadrul Politiei Rutiere din Capitala.

Suspectul locuieste intr-un apartament din Magurele, judetul Ilfov, impreuna cu concubina sa, de profesie asistenta medicala. Este divortat si are doi copii.

La audieri, acesta si-ar fi recunoscut fapta si a declarat ca de ani de zile iubeste copiii. Nimeni nu isi explica, insa, de ce niciunul dintre colegii lui de munca nu l-a recunoscut din prima clipa, in conditiile in care chipul i se distingea destul de clar in filmarea data publicitatii. La audieri au fost chemati toti cei implicati.

“Vreau sa fie pedepsit pentru ce a facut. Copiii sunt bine… Baiatul e marcat, nu vrea sa faca nimic, nu vrea sa iasa afara, vrea sa stea doar in casa”, a spus mama celor doi copii.

Dumitru Coarna, presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual: “Suntem nauciti! Nu credeam ca putem avea in randul nostru pedofili, sa ma ierte Dumnezeu. E ceva de domeniul fantasticului. Omul e venit de la Jandarmi, e adevarat, din 2010, la Brigada de Politie Rutiera. E casatorit, are 2 copii, se pare ca mai are o infractiune in 2015. Anchetatorii vor clarifica aspectele si vor conexa dosarele.”

Devenit principal suspect in mai multe dosare cu mod de operare asemanator, Eugen Stan este protejatul unui sef de birou din Brigada Rutiera Bucuresti: comisarul Emanuel Rene Vornicu.

Stan a fost subalternul lui Vornicu si la Jandarmerie, cand lucra la paza Parchetului General, iar acesta l-a luat cu el agent cand a trecut la Brigada Rutiera, potrivit adevarul.ro.

Initial, Stan a fost agent de circulatie in strada, dar apoi Vornicu l-a luat soferul lui.

Vornicu l-ar fi scapat pe Eugen Stan de dosarul penal deschis in 2015, cand agentul a intrat in casa peste o femeie si a agresat-o sexual, si s-a batut cu sotul acesteia.

Dupa ce n-a mai lucrat ca agent de teren si a fost doar siferul lui Vornicu, Stan a fost supus o singura data la o verificare psihologica, in 2015, pe care a trecut-o cu ajutorul lui Vornicu. (V.E.)

Leave a Reply