EXPLOZIV! Politistii pregatesc revolta care sa o trimita acasa pe fosta secretara Carmen Dan. Intentia de “decapitare” a comisarului Radu Gavris, picatura care a umplut paharul incompetentei ministeriale

Politistii s-au saturat de gafele si incompetenta ministrului de Interne Carmen Dan, fosta secretara de Teleorman, si pregatesc un protest de anvergura care sa o trimita acasa pe blondina protejata de liderul maxim Liviu Dragnea.


Picatura care a umplut paharul incompetentei ministeriale este intentia primei doamne a Ministerului Afacerilor Interne de a-l demite pe seful Serviciului Omoruri din Politia Capitalei, comisarul Radu Gavris, unul dintre putinii profesionisti care au mai ramas in politie dupa valul pensionarilor mercantile.

Politistul Marian Godina spune ca a primit sute de mesaje din partea colegilor sai legate de acest abuz al ministrului.

Godina mentioneaza ca ministrul doreste sa-l decapiteze pentru ca „si-a permis sa vorbeasca”. Reamintim ca Radu Gavris a condamnat dur intentiile PSD-ALDE de a amenda Codul Penal prin eliminarea inregistrarilor de pe camerele de luat vederi. Atunci, Carmen Dan l-a avertizat pe politist ca isi pune cariera in pericol.

Iata mesajul lui Godina: „Dragi colegi, politisti,

Ma bucura enorm increderea pe care mi-o aratati, trimitandu-mi sute de mesaje in care ma indemnati sau ma intrebati ce putem face pentru seful Servicului Omoruri. Asa cum v-am mai spus, eu nu sunt lider de sindicat si nici nu imi doresc sa fiu, dar se pare ca notorietatea vine la pachet cu o responabilitate de care mi-ar fi jena sa fug.

Asa ca voi face tot ce tine de mine pentru sustinerea sefului Serviciului Omoruri, un om pe care cineva doreste sa il demita, din motive pe care le stim cu totii. Si-a permis sa vorbeasca. ‘Decapitarea’ acestuia ar insemna ‘decapitarea’ oricui isi permite sa iasa din rand, asa cum se intampla in vremuri nu de mult apuse. Nu trebuie sa permitem asta.

In primul rand trebuie sa ramanem calmi si, cel mai important, sa actionam LEGAL, incadrandu-ne perfect in regulamentele si statutul pe care il avem. Cel mai important e sa vorbim liber, sa ne aratam revolta si sa demonstram ca nu mai suntem vechii obedienti cu ‘am inteles, sa traiti!’. Un politist care poarta arma, nu poate cunoaste cuvantul ‘teama’, mai ales teama de a vorbi.

Un prim semnal pentru cei care cred ca sunt la conducerea unei turme de oi, ar fi acela de a vedea ca suntem foarte multi care il sustin pe dl Radu Gavris.

Va invit pe toti, chiar si cei care nu sunt politisti, sa ne punem poza de profil a domnului comisar Gavris. Si in caz ca nu stiati, va spun eu acum: veti mai schimba poate zeci de ministri de interne, si voi tot politisti veti fi! Uniti suntem puternici, dezbinati suntem neica-nimeni!”, a scris Godina pe Facebook. (G.I.)

Leave a Reply