PASUL INAPOI! Florin Calinescu o ataca dur pe sefa Ministerului de Interne! “Carmensita, sa-ti vezi de treaba ta, ca bibliotecara sau stergatoare de praf pe documente de scoala generala”

Actorul timisorean Florin Calinescu a vorbit fara rezerve despre modul dezastruos in care actualii guvernanti conduc tara si a adus in discutie, intr-o inregistrarea video publicata pe Facebook, si scandalul politic iscat de cazul politistului acuzat de pedofilie.


Actorul ii sugereaza ministrului de Interne sa se intoarca de unde a plecat si sa-si vada de treaburile cu care este familiarizata, ca bibliotecara sau stergatoare de praf.

Aflat inca verva sarbatorilor de iarna, avand in vedere ca la Timisoara urmeaza revelionul sarbesc, Florin Calinescu n-a mai rezistat sa taca, asa ca a vorbit deschis si i-a criticat fara cenzura pe Tariceanu, pe premier, pe Liviu Dragnea, dar si pe Carmen Dan.

Actorul ii sugereaza ministrului de Interne, la putin timp dupa ce acelasi sfat i l-a dat si Traian Basescu, sa faca un pas in spate din fruntea institutiei pe care o conduce, facand aluzie la felul in care Carmen Dan i s-a adresat sefului Politiei Romane, chestorul Bogdan Despescu, pe care l-a scos tap ispasitor in cazul politistului pedofil, reprosandu-i ca nu a informat-o cum trebuie.

„Carmensita (Carmen Dan, ministrul de Interne, n.r.) a primit ordin de la Livulica (Liviu Dragnea, n.r.) sa ia pozitie, sa-l demita p-ala, sa-l demita p-ala…pentru ca cineva trebuie sa faca un pas inapoi. Eu cred ca tu, Carmensita, trebuie sa faci exact atatia pasi inapoi pana la Alexandria si sa-ti vezi de treaba ta, ca bibliotecara sau stergatoare de praf pe documente de scoala generala sau ce era. Nu politistii, nu sefii astia pe care i-ai demis tu sunt vinovati, ministru iese mereu demn in fata si face niste pasi in fata ca sa-si dea demisia, nu vreun sef de la minister”, a spus Florin Calinescu. (V.E.)

Sursa foto: apropotv.ro

Leave a Reply