SEXGATE! Un procuror banatean, acuzat de hartuire sexuala. George Bucurica nu este la prima abatere de acest gen

Un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Oravita este acuzat de hartuire sexuala, chiar de catre una dintre victimele audiate in dosarele sale.


Procurorul George Bucurica, unul dintre cei mai bogati procurori din Romania, latifundiar printre altele, este acuzat de Monica Bojin ca i-a facut diverse avansuri si ca i-a propus explicit sa intretina relatii sexuale si, mai mult, sa colaboreze cu el in alte dosare.

Monica este parte vatamata intr-un dosar instrumentat chiar de catre George Bucurica. Plangerea penala pentru hartuire nu a fost finalizata pana in acest moment.

O parte dintre conversatiile celor doi au fost inregistrate, iar cazul a fost prezentat la emisiunea Sinteza Zilei, de Mihai Gadea.

George Bucurica a refuzat sa comenteze acuzatiile pe care i le-a adus tanara si a spus ca totul este ”o greseala”, iar o relatie cu Monica Bojin este ”exclusa”. ”Credeti ca este prima incercare? Nu am timp sa dezbat cu fiecare persoana…”, a spus George Bucurica.

O poveste asemanatoare a avut loc si in 2013, cand o alta tanara l-a acuzat de un comportament similar pe George Bucurica si chiar a depus o plangere penala impotriva sa.

“Procurorul, uzand de calitatea lui oficiala, mi-a propus sa intretin relatii sexuale cu el, desi nu ne cunosteam si am fost retinuta doar de 5 minute. Acesta avea un comportament de golan, actionand in modul de operare al unei persoanei labile psihic si obsedate sexual”, a mentionat Teofilia Drugarin, 24 de ani, din Oravita, in plangerea penala depusa la Parchet.

Procurorul general Augustin Lazar a transmis ca va face verificari dupa materialul difuzat de Antena 3. (G.I.)

Leave a Reply