Doliu la Curtea de Apel Timisoara! Sotul judecatoarei Carmen Parvulescu, vicepresedinta instantei banatene, s-a stins din viata

Decesul profesorului Mihai Parvulescu, unul dintre cei mai longevivi directori de institutie de invatamant din Timisoara, a indoliat atat Scoala Gimnaziala nr. 16, cat si o parte din justita banateana.


La doar o saptamana dupa ce un procuror de la DIICOT si-a condus pe ultimul drum sotul, decedat in urma unei investigatii medicale, un alt magistrat trece printr-o adevarata drama in viata privata.

Judecatoarea Carmen Pusa Parvulescu, vicepresedinte al Curtii de Apel Timisoara, si-a anuntat colegii, cu o durere nemarginita, trecerea in nefiinta a partenerului sau de viata, Mihai Parvulescu, unul dintre cei mai indragiti profesori de istorie din Timisoara.

Decesul a survenit pe fondul unei boli nemiloase de care renumitul dascal suferea de cativa ani. Mihai Parvulescu era directorul Scolii generale nr. 16 din anul 1994, rastimp in care a ridicat unitatea de invatamant gimnazial la cele mai inalte standarde de pregatire a elevilor, dar a detinut si functia de presedinte al Societatii de Stiinte Istorice din Romania, filiala Timis.

Cei care doresc sa-i aduca un ultim omagiu sunt asteptati la Casa Funerara a Cimitirului Eroilor, din Calea Lipovei. Inmormantarea va avea loc sambata, 27 ianuarie 2018, ora 12. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! (G.I.)

 

Leave a Reply