ALARMANT! Sistemul de paza si securitate al fabricii de anvelope Continental din Timisoara, spart de un hot in varsta de 39 de ani

Sistemul de paza si securitate al uzinei Continental din Timisoara a fost spart de un barbat in varsta de 39 de ani, care a reusit performanta de a scoate nestingherit din perimetrul intreprinderii nu mai putin de 5 anvelope abia iesite de pe banda de productie.


Nu se stie, exact, cu ce se ocupau agentii de paza de la Swat Force International, cert este ca hotul nu a intampinat nicio problema in a-si lua marfa si a o indesa in portbagajul masinii.

Desigur, la o productie saptamanala de peste 250.000 de anvelope, disparitia discreta a doar 5 cauciucuri de iarna nu putea sa fie surprinsa de camerele de supraveghere din fabrica, insa nu exista nicio garantie ca, la nivelul intreprinderii, n-ar exista vreo filiere de furt, cu complicitati intre hoti si agentii de paza.

Barbatul in varsta de 39 de ani a fost depistat de politistii de la rutiera, in noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 4. Transporta cu un autoturism cinci anvelope auto pentru care nu avea nici un document de provenienta.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca individul, in calitate de angajat al fabricii Continental Timisoara, ar fi sustras anvelopele din interiorul societatii. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate, bunurile fiind predate reprezentantilor societatii comerciale. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, politistii continuand cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale a banuitului. (V.E.)

Leave a Reply