REVOLTA! Grupul de alesi locali disidenti din PNL Timis denunta “actiunile sinucigase din punct de vedere politic” ale conducerii filialei

Grupul pentru Reforma si Actiune Liberala (GRAL), format din alesi locali ai Partidului National Liberal (primari, viceprimari, consilieri judeteni si locali), in urma intalnirii din 30 ianuarie 2018, de la Gataia, isi exprima revolta fata de continuarea actiunilor sinucigase din punct de vedere politic ale conducerii PNL Timis in cadrul organizatiei PNL Sannicolau Mare.


“Grupul nostru a actionat, actioneaza si va actiona permanent pentru unitatea si performanta partidului nostru, Partidul National Liberal. Toate actiunile noastre s-au desfasurat in acest sens, pentru stabilirea unei comunicari corecte cu conducerea Biroului Politic Judetean Timis al PNL. Intalnirea cu primarii PNL de la Gottlob organizata de conducerea PNL Timis la care grupul nostru  nu a participat este ultima dovada in acest sens, iar acest comunicat vine in continuarea acestei atitudini constructive a grupului nostru.

De aceea condamnam ferm faptul ca, in loc sa gestioneze organizatiile nefunctionale ale partidului, conducerea vremelnica si contestata continua sa fragmenteze organizatia locala a partidului din Sannicolau Mare unde, dupa ce a inlocuit unul din cei mai performanti presedinti de organizatie, primarul Danut Groza, incearca, prin amenintari cu excluderea, sa distruga echipa consilierilor locali PNL. 

Toate aceste actiuni nu sunt benefice partidului, care ar trebui sa se concentreze pe constituirea ca alternativa viabila la guvernarea actuala si nu pe eliminarea putinilor alesi locali care i-au mai ramas in judetul Timis doar pentru ca acestia au o alta viziune asupra viitorului filialei decat conducerea acesteia.

Drept pentru care, pana cand conducerea PNL Timis va dovedi ca doreste unitatea si performanta partidului, ne vom abtine de la a mai participa la solicitarile si convocarile BPJ, care este nereprezentativ pentru membrii PNL Timis”, se mentioneaza intr-un comunicat semnat de Alin Nica, primarul localitatii Dudestii Noi. (I.P.)

 

Leave a Reply