TUPEU PENAL! Un tanar fara permis din Timis si-a oprit masina langa un echipaj de jandarmi pentru a-i lua la intrebari despre motivul prezentei pe strada

Un echipaj de jandarmi din cadrul Gruparii Mobile Timisoara, in timpul desfasurarii unei misiuni specifice, a depistat o persoana care conducea un autoturism, fara a poseda permis de conducere.


Episodul este de cascadorii rasului, in conditiile in care tanarul sofer, posesor de tupeu nemaintalnit, s-a deconspirat singur ca are probleme penale.

Luni, 29 ianuarie a.c., in jurul orei 15, jandarmii se aflau in zona comunei Manastiur din judetul Timis. La un moment dat, un autoturism ce nu avea numere de inmatriculare, a oprit in apropierea jandarmilor, iar soferul a coborat si i-a intrebat pe aparatorii ordinii si linistii publice despre scopul prezentei lor acolo.

“Persoanei i s-a atras atentia ca nu are numere de inmatriculare. Soferul, care avea un comportament sfidator, le-a declarat jandarmilor ca, oricum, nu are permis de conducere”, ne-a comunicat lt. col. Emilia Finata, ofiterul de Relatii Publice al Gruparii Mobile de Jandarmi Timisoara.

Jandarmii au sesizat, in aces caz, politia care a sosit la fata locului pentru continuarea cercetarilor. (V.E.)

Leave a Reply