PREMIERA! A jignit un politist pe Facebook si a fost sanctionat contraventional. Un barbat din Galati a primit o amenda in valoare de 200 de lei pentru ca a folosit cuvantul “bou”

Un barbat din Galati a primit o amenda in valoare de 200 de lei pentru ca a jignit un politist pe Facebook, reprezentantii Politiei Galati afirmand ca sanctiunea a fost aplicata conform prevederilor legale.


Barbatul s-a plans pe Facebook ca este victima unui abuz, dupa ce a fost sanctionat cu o amenda in valoare de 200 de lei pentru jigniri aduse unui politist pe reteaua de socializare.

De altfel, el a si postat ulterior o fotografie a procesului verbal pentru a-si sustine afirmatiile.

″In data de 14.01.2018 a postat un comentariu pe Facebook cu referire la un politist din cadrul Sectiei 3 Politie in care ii aducea acestuia injurii «un bou de politist de la a 3-a, il cunosc si stiu ce spun»”. “Va multumesc ca m-ati inteles”, a relatat el pe Facebook.

Reprezentantii Politiei Judetene Galati confirma faptul ca barbatul respectiv a fost amendat, dupa ce a adresat injurii unui politist pe Facebook, iar sanctiunea i s-a aplicat conform Legii nr. 61 pentru adresare de cuvinte si expresii jignitoare, sanctiunile prevazute fiind de la 200 la 1.000 de lei.

“Este vorba despre un barbat care a fost amendat pentru injurii, sanctiunea aplicata fiind in cuantum de 200 de lei”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Galati, Gabriela Costin. (V.E.)

One thought on “PREMIERA! A jignit un politist pe Facebook si a fost sanctionat contraventional. Un barbat din Galati a primit o amenda in valoare de 200 de lei pentru ca a folosit cuvantul “bou”

Leave a Reply