SOCANT! Un politist de la Combaterea Crimei Organizate, impuscat in cap cu propriul pistol. Arma s-ar fi descarcat accidental, in timp ce era manevrata in joaca de iubita ofiterului

Un politist din Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate este in centrul unui incident socant, petrecut in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce pistolul sau personal s-a descarcat, in circumstante neclare, iar acesta a fost impuscat in zona capului. De asemenea, prietena sa a fost ranita la o mana.


Politistul este, in prezent, internat la Spitalul de Urgenta din Craiova, la clinica ATI pentru neurochirurgie, este intubat si ventilat mecanic, cu un prognostic rezervat, potrivit purtatorului de cuvant al unitatii medicale, Cristina Geormaneanu.

″In cursul diminetii, la ora 3,18, in UPU a fost adus un pacient de 33 de ani, in stare extrem de grava, cu plagi impuscate in zona frontala. Prognosticul a fost rezervat. A primit ingrijiri in aria de resuscitare a Unitatii de Primiri Urgente si apoi a fost internat la clinica ATI pentru neurochirurgie. Pacientul este intubat si ventilat mecanic, stabil hemodinamic deocamdata, cu prognostic rezervat”, a declarat Cristina Geormaneanu.

Politistul a fost transportat, initial, la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, de catre un echipaj de la Serviciul de Ambulanta Olt. Prietena acestuia, cea care ar fi descarcat pistolul care l-a ranit pe politist, a fost, de asemenea, transportata la spitalul din Slatina, in stare stabila, prezentand plaga impuscata in mana stanga.

Potrivit purtatorului de cuvant al Serviciului de Ambulanta Olt, medicul Alina Duminica, la locul incidentului s-au deplasat in cursul noptii o ambulanta cu medic si un echipaj SMURD, care au preluat politistul si pe femeie si i-au transportat la spital.

“Echipajul de la Ambulanta a preluat un barbat care prezenta plaga produsa prin impuscare, in zona capului, frontal stanga. Acesta era in stare grava. Femeia era in stare stabila si prezenta plaga impuscata in mana stanga si a fost transportata la spitalul din Slatina. Barbatul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina si apoi la Craiova. El era in coma, in stare foarte grava”, a precizat medicul Alina Duminica.

“In cursul acestei noptii, in jurul orei 00.54, politistii Inspectoratului de Politie Judetean Olt au fost sesizati, prin apel unic de urgenta SNUAU 112, de catre un barbat de 38 ani, din municipiul Slatina, judetul Olt, cu privire la faptul ca acesta a fost sunat de catre o tanara de 28 ani, tot din municipiu, care i-a comunicat faptul ca, in timp ce manevra un pistol, care apartinea legal prietenului ei, ofiter in cadrul S.C.C.O. Olt, pistolul s-a descarcat, ranind-o pe aceasta la mana, iar pe prietenul ei, in zona capului”, au comunicat reprezentantii Politiei.

In cauza se continua cercetarile, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, pentru stabilirea conditiilor si imprejurarilor in care s-a produs evenimentul. (V.E.)

 

Leave a Reply