EVALUARE! Cu cat scad salariile grefierilor si ofiterilor de politie judiciara de la DIICOT Timisoara, in urma reformei fiscale

Procurorul-sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat, marti, ca, in urma reformei fiscale, grefierii, ofiterii de politie judiciara si personalul administrativ vor inregistra importante scaderi salariale, in timp ce procurorii vor ramane cu aceleasi venituri ca si pana acum.


“Au fost facute calcule. Exista personal din cadrul DIICOT care pierde la salariu, exista care ramane cu acelasi salariu si exista personal care pierde drastic. Cei de la Departamentul economico-financiar si administrativ (DEFA), care pierd undeva la peste 25%”, a precizat Horodniceanu, in cadrul unei conferinte de presa cu ocazia prezentarii bilantului activitatii DIICOT pe anul 2017.

Intrebat daca exista personal din DIICOT care va pleca in urma scaderii veniturilor, Horodniceanu a spus: Deocamdata nu. Probabil or sa hotarasca impreuna. Ei sunt intr-un soi de sindicat, probabil ca sunt deja niste miscari anuntate, nu stiu, pentru ca ei nu se consulta cum mine in chestiunile astea (…) Procurorii nu pierd. Noi ramanem cu acelasi salarii. In schimb, grefierii, specialistii, cei din cadrul DEFA se pare ca pierd. Si ofiterii de politie judiciara pierd ceva (la salarii, n.r.), nu chiar asa de mult ca cei de la economico-financiar”. (V.E.)

 

Leave a Reply