EXPLOZIV! Malin Bot, pradat la Timisoara! Hoti profesionisti i-au deschis portabagajul masinii si i-au furat laptopul

Aflat la Timisoara pentru a-si rezolva o serie de probleme de cont la Administratia Financiara, Malin Bot a primit o lovitura naprasnica de la persoane ramase, deocamdata, misterioase si necunoscute.


“Efectiv, sunt disperat! Au furat numai laptopul care era in portbagaj, nu era la vedere. 10 minute am lipsit”, a anuntat incomodul jurnalist, dupa ce a descoperit ca masina sa personala, o Dacia Solenza, parcata pe o strada ultracentrala din Timisoara, a fost sparta.

Hoti profesionisti i-au deschis portbagajul, printr-o metoda elaborata, care nu a lasat urme, de unde au sustras laptopul. Doar laptopul, desi in masina se aflau si alte bunuri de valoare. Ca un semn ca aceasta lovitura nu a fost opera unor amatori, in mai putin de 10 minute toate parolele de la conturi au fost schimbate.

“Cu siguranta vorbim despre profesionisti, pentru ca portabagajul a fost deschis foarte silentios, fara niciun fel de fortari sau distrugeri, iar parolele au fost schimbate intr-un timp foarte scurt. Este posibil ca Malin Bot sa fi fost monitorizat in trafic, pentru ca hotii au operat in mai putin de 10 minute”, ne-a comunicat Florin Kovacs, avocatul jurnalistului in procesele deschise jandarmilor. Reamintim ca, in urma cu cateva saptamani, Malin Bot a fost retinut de jandarmi si transportat cu duba la un post de politie din Bucuresti, unde a fost tinut “prizonier” timp de doua ora si jumatate, pentru a nu mai tulbura o sedinta a PSD la care participa si Liviu Dragnea.

La scurt timp, la fata locului si-a facut aparitia un echipaj de politisti criminalisti, care au incercat sa identifice urme lasate de hoti, insa fara prea mare succes. Printre sustinatorii jurnalistului #rezist, care au comentat incidentul pe Facebook, nu putini au speculat faptul ca asistam la o noua incercare de compromitere a jurnalistului, de aceasta data cu eventuale informatii sau imagini compromitatoare stocate in laptop, iar cel care ar fi dat dispozitii de “confiscare” a ordinatorului ar fi un personal celebru si influent din politica romaneasca. (G.I.)

4 thoughts on “EXPLOZIV! Malin Bot, pradat la Timisoara! Hoti profesionisti i-au deschis portabagajul masinii si i-au furat laptopul

  1. cat de idiot trebuie sa fii sa lasi bunuri de valoare intr-o dacia solenza pe care o deschide si un copil de 14 ani cu o pila de unghii….

  2. Eu mă mir de trecerea pe care o are acest individ care e bolnav psihic.Se vede clar.Cum poate un om zdravăn la cap să creadă idioțenile lui cu miscarea rezist cu tot!

Leave a Reply