PRECIZARE! Consilierul judetean Dorin Candea sustine decizia PMP de a nu se vota proiectul de buget al Timisului pe 2018. “PSD nu ne trateaza ca si parteneri la guvernarea judetului”

Dupa ce nu a fost prezent de la cea mai importanta sedinta a CJ Timis, unde s-a votat proiectul de buget pe 2018, Dorin Candea, consilier judetean din partea PMP, a explicat ca absenta sa nu trebuie interpretata ca un gest de ostilitate fata de propriul partid sau a presedintelui Cornel Samartinean, ci, pur si simplu, ca pe o problema personala a carei rezolvare nu suferea amanare.


De asemenea, secretarul executiv al PMP Timis a anuntat ca este de acord cu decizia luata in cadrul organismelor de conducere ale partidului, de combatere a proiectului de buget pe 2018, si ca daca ar fi fost prezent la sedinta de luni dimineata ar fi votat, ca si colega sa Roxana Iliescu, impotriva.

“Sustin intru totul decizia partidului, a presedintelui Cornel Samartinean, de a boicota proiectul de buget al Timisului pe 2018. Poate partenerii nostri de guvernare judeteana vor intelege mesajul si vor veni la masa tratativelor pentru a remedia problemele.

De doi ani, de cand am semnat acel protocol care a adus PSD voturile de aur si au fost adusi la conducerea Consiliului Judetean, pentru PMP nu exista niciun beneficiu. Cu exceptia functiei de vicepresedinte, aproape onorifica, PMP nu a fost tratat ca un partener de alianta la conducerea judetului. Lucrurile pot fi indreptate din mers, pentru ca sincopele, schimbarile pot aduce timpi morti in programul de administrare al judetului”, ne-a declarat Dorin candea. (Mara Ion)

Leave a Reply