ULTIMATUM! Maria Grapini anunta “disolutia evidenta a Romaniei”, daca procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, nu va fi destituit imediat

Europarlamentarul timisorean Maria Grapini a decis sa intervina in scandalul inregistrarilor de la DNA Ploiesti, prezentat pe larg de propaganda media a PSD, Antena 3 si Romania TV, si sa ceara imperativ destituirea procurorului sef Laura Codruta Kovesi.


In conditiile in care prima dragoste politica nu se uita niciodata, Maria Grapini incearca sa contribuie, chiar si din umbra unui partid liliputan, PPU-sl, la planul de razbunare impotriva reprezentantilor Justitiei pus la cale de fostul puscarias Dan Voiculescu.

Iata scrisoarea imperativa adresata presedintelui Klaus Iohannis si ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

“Date fiind dezvaluirile incredibile, de o gravitate majora, din data de 11 februarie, prezentate in mass-media din Romania, va solicit sa luati masuri imediate!

Fabricarea de probe in dosarele instrumentate de DNA, abaterile grave de la deontologia profesionala, incalcarile evidente ale Constitutiei si ale drepturilor omului plaseaza Romania pe harta tarilor care nu au NICIO legatura cu democratia! Daca nu veti actiona, acum, inseamna ca incurajati aceasta stare de fapt anacronica! Uniunea Europeana militeaza activ pentru o Justitie libera, Europa condamna imixtiuni de o asemenea gravitate! Sper sa o faceti si dumneavoastra!

In calitate de europarlamentar, membru al comisiei LIBE, solicit destituirea sefului DNA si luarea de masuri urgente pentru protejarea probelor existente impotriva procurorilor incriminati in inregistrarile facute publice! 

Sunt convinsa ca stiti ca au aparut deja informatii privitoare la stergerea urmelor din DNA Ploiesti, imediat dupa aparitia publica a scandalului. 

Aceasta criza, domnule presedinte, domnule ministru, daca nu interveniti imediat, va duce la o disolutie evidenta a Romaniei!

Vorbim despre statul de drept mai des decat ne pomenim copiii. Actiunea dumneavoastra urgenta ar demonstra ca aceasta este, intr-adevar, o lupta dreapta si transparenta pentru statul de drept, pentru functionarea sanatoasa a Justitiei, si nu inscenarea mizerabila facuta de Macovei, Preda, Muresan, Ungureanu la Strasbourg!

In numele romanilor care mai cred in tara lor, va solicit sa actionati!”.

Dupa cum se poate constata dupa lecturarea acestui ultimatum dat autoritatilor, Maria Grapini continua sa “infrumuseteasca” viata politica din Romania… (Vlad Enciu)

2 thoughts on “ULTIMATUM! Maria Grapini anunta “disolutia evidenta a Romaniei”, daca procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, nu va fi destituit imediat

Leave a Reply