ALERTA! Fiul unui politist din vestul tarii a panicat o scoala intreaga, dupa ce intrat in cladire inarmat cu un pistol pentru a-si impresiona iubita

Panica la un liceu din vestul tarii, luni dimineata, dupa ce un elev a intrat in incinta institutiei de invatamant avand asupra sa o arma.


Politistii si jandarmii au fost mobilizati sa intervina imediat, dupa ce au fost sesizati ca un tanar a intrat cu pistolul in incinta Colegiului „Mihai Viteazul” din Ineu. Ajusi la fata locului au constatat ca persoana in cauza plecase.

„Atat echipajul de Poliţie, cat si cel de Jandarmi, s-au deplasat la unitatea de invaţamant sus amintita, unde in urma discutiilor avute cu directorul liceului s-a stabilit ca elevul este Cristea F.D si conform planificarii ar trebui sa se afle la orele de practica. Luandu-se legatura cu cel responsabil de indrumarea lui in stagiul de practica, s-a dovedit ca acesta absentase in data de 19.02.2018”, au precizat reprezentantii Jandarmeriei Arad.

Din relatarile elevilor aflati in liceu, care l-au vazut pe pistolar, s-a stabilit ca persoana care a declansat panica este un tanar de aproximativ 16 ani, elev la Liceul „Sava Brancovici” din Ineu.

Dupa ce au obtinut informatii si fotografia adolescentului inarmat, echipajul de jandarmi au inceput cautarea baiatului de 16 ani in barurile si restaurantele din localitate. Elevul a fost descoperit intr-un restaurant din apropierea unitatii de invatamant, unde chiulise ca sa se distreze alaturi de o fata.

„Dupa ce şi-au declinat calitatea, echipajul de jandarmi au trecut la identificarea acestuia şi in urma controlului corporal preventiv, in buzunarul interior al hainei, s-a gasit un pistol de tip Airsoft, replica dupa JERICHO B, fara incarcator”, au explicat jandarmii.

Valeriu Macovei, purtator de cuvant al Jandarmeriei Arad, a declarat ca elevul nu a scos pistolul in incinta liceului, ci un elev a fost cel care l-a vazut la braul lui, si ca tatal acestuia este politist.

Adolescentul care a intrat cu pistolul in scoala a fost dus la sediul Politiei din Ineu pentru luarea masurilor legale. (V.E.)

Leave a Reply