SOC! O actrita din serialul Las Fierbinti, ucisa cu sange rece chiar de propriul sot. In urma cu trei saptamani, tanara devenise mamica

O veste teribila a luat prin surprindere lumea modelling-ului, dar si pe cinefili, dupa ce o actrita din celebrul serial ”Las Fierbinti” a fost gasita fara suflare in propria casa.


Anastasia Cecati a fost ucisa chiar de sotul ei, medic stomatolog, dupa o cearta izbucnita intre cei doi, la doar trei saptamani dupa ce devenise mamica. Ulterior, barbatul s-a aruncat de la etajul sapte al unui bloc din Chisinau. 

Fotomodelul Anastasia Cecati, in varsta de 31 de ani, a fost gasita, luni, cu o plaga injunghiata in regiunea gatului, in apartamentul sau din Chisinau, in care se afla si copilul cuplului. Micutul de doar 20 de zile a fost transportat la Spitalul Numarul 1 din Chisinau.

Dupa ce a comis crima, barbatul in varsta de 34 de ani s-a sinucis, aruncandu-se de la etajul sapte al cladirii.

Potrivti Politiei, inainte de a se sinucide, barbatul l-ar fi sunat pe nasul copilului pentru a-l ruga sa aiba grija de minor. Din declaratiile facute de rude autoritatilor, sotii nu erau in relatii foarte bune si asta pentru ca barbatul, care era dentist, pastra relatii apropiate si cu fosta sotie.

In ziua tragediei, cei doi ar fi avut un conflict, iar in urma acestuia barbatul i-a aplicat sotiei o lovitura de cutit in regiunea gatului.

Anastasia Cecati s-a lansat in lumea modei la varsta de 16 ani si de-a lungul timpului a aparut pe coperta unor reviste celebre precum „GQ“, „Playboy“ si „Maxim“. Tanara a primit si un rol episodic in serialul „Las Fierbinti“, difuzat de Pro TV, si a aparut in videoclipul renumitului DJ Basshunter, „Crash and Burn“. (Mara Ion)

Sursa foto: unica.ro

Leave a Reply