SUSPENDARE! Liberalul Sorin Supuran si-a luat o pauza din functia de director al ARR Timis. Este posibila numirea sa la carma STPT, in locul lui Ioan Goia

Dupa ce a scapat ca prin minune din dosarul de coruptie in care subalterna sa preferata, Daniela Dobrila, fost director la Directia Licente si Autorizari din cadrul ARR, a fost condamnata la 3 ani de inchisoare pentru luare de mita, liberalul Sorin Supuran a decis sa-si ia o pauza profesionala si sa faca un pas in spate de la conducerea unei institutii publice.


Astfel, invocand motive personale, directorul Agentiei Teritoriale ARR Timis a solicitat superiorilor sai de la Bucuresti suspendarea din functie pe o perioada de un an de zile, atributiile sale manageriale fiind preluate din mers de seful Agentiei ARR Timis, Sebastian Velciov.

Deocamdata, se fac doar speculatii vizavi de aceasta hotarare subita a unuia dintre sustinatorii de baza ai presedintelui PNL Timis, Nicolae Robu, insa nu putini sunt cei care anticipeaza numirea lui Supuran la conducerea unei societati din subordinea institutionala a Primariei Timisoara.

Conform unor surse din familia liberalilor timiseni, ar fi vorba despre numirea lui Sorin Supuran la carma Societatii de Transport Public Timisoara (STPT), in conditiile in care zilele lui Ioan Goia in functia de director par numarate. Picatura care a umplut paharul nemultumirilor fata de Goia a fost legata de misterioasa demiterea a liberalului Nicu Bitea din functia de director adjunct, acesta primind decizia acasa, prin intermediul executorului judecatoresc. (G.I.)

One thought on “SUSPENDARE! Liberalul Sorin Supuran si-a luat o pauza din functia de director al ARR Timis. Este posibila numirea sa la carma STPT, in locul lui Ioan Goia

  1. No las’ ca nu-i bai! Vine Candea, ca oricum si-a dorit ca disperatul, nu-i asa dl președinte Dobra?! Macar acum o sa înțeleagă toți pitpalacii ce a fost cu nevotarea bugetului județului Timis de către PMP, conferințele alea de presa cu schimbarea majorității in CJT etc etc. Șantaj ordinar, dar asta e politica, nu?

Leave a Reply