Razboiul primarilor Timisoarei continua. “Ciuhandu, fosta/actuala sluga a PSD, n-a fost in stare sa implementeze mai nimic!”, acuza Nicolae Robu, trecand in revista obiective aflate doar pe hartie

Dupa ce i s-a atras atentia ca a devenit un narcisist megalomanic preocupat doar de propria imagine, primarul Nicolae Robu s-a enervat foarte rau pe fostul edil, pe care incearca sa-l puna la zid cu acuzatia ca a fost si este sluga PSD.


“Ciuhandu n-a fost in stare sa implementeze mai nimic, a avut nevoie de 6 ani sa reabiliteze un bulevard, bd. Liviu Rebreanu, si l-a facut prost. Niciunul dintre aceste obiective nu a fost inceput pe vremea lui Ciuhandu, cum intoxica PSD si fosta / actuala sluga PSD Ciuhandu!”, precizeaza Robu intr-o postare pe Facebook, trecand in revista 10 obiective realizate sub mandatele sale, unele aflate doar in stadiul de discutii preliminare sau simple proiecte futuriste pe hartie.

Printre obiectivele “care produc panica in PSD” sunt enumerate subpasajele, trei la numar, realizate de la zero, nicidecum reabilitate cum sustin “liderii PSD si ziaristii neziaristi platiti de ei”, centrul istoric, malurile Begai, 100 de strazi cu canalizare si alimentare cu apa, parc de transport in comun innoit cu 50 de troleibuze si 30 de autobuze, platite in perioada 2012 – 2017, “predecesorii fiind, practic, doar semnatarii contractului de elasing”, 30 de tramvaie Armonia, 20 de minibuze, 450 de biciclete, 7 vaporetto, sistemul de management computerizat al traficului, noua cladire de la Spitalul de Copii, noi cladiri scolare, stadion cu 15.000 de locuri, Centru de Arta, Tehnologie si Experiment.

“Toate obiectivele mentionate mai sus au fost implementate 100% de catre mine – si exista documente doveditoare in acest sens, dincolo de memoria colectiva! -, de la ordinul de incepere a lucrarilor, pana la receptia finala, totul, totul avand loc cu mine ca Primar”, este replica la declaratia lui Gheorghe Ciuhandu referitoare la faptul ca Nicolae Robu a primit pe tava proiecte de peste 170 milioane de euro.

De remarcat ca o mare parte dintre obiectivele insirate de Nicolae Robu pe lista realizarilor se afla proiecte aflate in stadiul de simpla discutie in contradictoriu, cum este cazul atat de clamatului stadion cu 15.000 de locuri… (Mara Ion)

Leave a Reply