Salvati-l pe Daddy! Traian Basescu cere Comisiei de control a SRI sa-l elibereze pe liderul PSD Liviu Dragnea de povara secretelor din vilele conspirative T14 si K2

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat ca va refuza sa se prezinte la Comisia de control asupra activitatii SRI inaintea lui Liviu Dragnea.


Intr-un mesaj ironic cu titlul „Salvati-l pe Daddy”, liderul Partidului Miscarea Populara scrie ca decizia sa a venit dupa ce Comisia condusa de Claudiu Manda a refuzat propunerea USR ca presedintele PSD sa fie audiat de Comisie pe 20 martie.

Salvati-l pe Daddy! In mod repetat, Liviu Dragnea a cerut public sa fie audiat la Comisia SRI, afirmand ca vrea sa spuna adevarul despre relatia sa cu “statul paralel”, despre intalnirile bisaptamanale la tenis de la baza lui Pescariu si vila T 14, despre chefurile de la vila K2, despre taiatul porcului de Craciun la vila T 14, despre mangaiatul ghipsului lui Kovesi, despre vinul rosu preferat de Coldea si, mai ales, sa vorbeasca despre modul in care se faceau si se prioritizau dosarele baronilor PSD si nu numai.

Desi Dragnea se perpeleste si nu poate dormi de grija celor ce are de marturisit/denuntat, majoritatea PSD – ALDE din comisia SRI, prin vot, a respins solicitarea lui Dragnea de a fi audiat. Si daca ce poate marturisi Dragnea despre intalnirile, chefurile si meciurile de tenis de la vilele SRI, la care a participat alaturi de Maior, Ponta, Coldea, Dincu, Kovesi, Georgescu, Ghita si alti inalti reprezentanti din magistratura si servicii secrete, nu prezinta interes pentru onorabila majoritate din comisia SRI, de ce as crede ca prezenta mea la comisie ar fi necesara sau utila?

Asa ca, dragi parlamentari din comisia SRI, cautati-ma dupa ce il audiati pe Dragnea. Nu vedeti ca bietul Daddy isi rupe hainele de pe el pentru ca ati refuzat sa-i primiti spovedania? Salvati-l pe Daddy!” scrie Traian Basescu pe Facebook.

USR a cerut, marti, in cadrul Comisiei de control al activitatii SRI, ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, sa fie audiat in 20 martie, dar cererea a fost respinsa, dupa ce reprezentantii PSD-ALDE in comisie au votat impotriva. (Mara Ion)

Leave a Reply