Salvati-l pe Sorin! Primarul Timisoarei si-a luat o amenda de la Politia Locala, dupa ce s-a autodenuntat pe Facebook ca a parcat pe un loc destinat persoanelor cu handicap. PNL a trecut inaintea PSD cu un procent

Aflat in plin scandal cu o parte a presei din Timisoara, printre care si reprezentantii celor mai licentioase canale nationale de televiziune, Antena 3 si Romania TV, Nicolae Robu a decis sa faca un gest public prin care sa demonstreze ca este un cetatean model al capitalei Banatului, un primar contestat mai mult din ratiuni electorale si mai putin pentru limbajul colorat folosit in relatia cu cea de-a patra putere in stat.


Intr-un moment in care toate privirile timisorenilor erau atintite asupra sa, ca urmare a forfait-ului ostentativ al jurnalistilor prezenti la ultima conferinta de presa, edilul a luat cuvantul pe Facebook si, nici mai mult, nici mai putin, s-a autodenuntat ca a parcat pe un loc destinat persoanelor cu handicap si le-a cerut subalternilor sai de la Politia Locala sa-l amendeze.

“Cer sa fiu sanctionat pentru greseala facuta, conform legii. N-am observat ca pe asfaltul acoperit partial de zapada era semnul rezervat pentru persoane cu handicap”, a fost mesajul primarului catre Dorel Cojan, directorul Politiei Locale Timisoara.

Strajerii locali s-au executat imediat si au intocmit un proces-verbal prin care Nicolae Robu a fost amendat cu 580 de lei si trei puncte de penalizare, mentionand ca sanctiunea a fost aplicata ca urmare a autodenuntului “d-lui N.R. pe Facebook”.

Cu siguranta, acest gest a contribuit la consolidarea imaginii edilului Timisoarei in randul electoratului de dreapta, mai cu seama ca ultimul sondaj de opinie realizat de IMAS arata ca PSD s-a prabusit drastic in topul preferintelor romanilor, fiind depasit de PNL cu aproape un procent, scorul ultimei luni fiind 29,4% la 28,6%.

Asadar, in fata acestui potential dezastru pentru social-democrati si jurnalistii sensibili la radiatiile din spectrul galben-albastru, nu ne ramane decat sa exclamam, dupa modelul Basescu-Daddy, “Salvati-l pe Sorin!”. (Mara Ion)

 

Leave a Reply