BREAKING NEWS! Primaria Timisoara si primarul Nicolae Robu ar putea fi trasi la raspundere penala dupa operatiunea "ghilotina", in urma careia mii de persoane fizice si juridice din centrul orasului au ramas fara internet, semnal TV si telefonie    Solista banateana de muzică populara Liliana Savu Badea trece prin momente cumplite, după ce sotul ei a murit pe o autostrada din Ungaria     Judecatoria Timisoara si-a motivat hotararea de a respinge actiunea civila a prim-procurorului Claudia-Irina Chivu, de la Parchetul Timisoara, impotriva avocatei Carmen Obirsanu    Initiativa Timisoara si alte organizatii civice cer presedintelui Klaus Iohannis ca, in 26 mai, cand romanii sunt chemati la urme pentru alegerile europarlamentare, sa organizeze un referendum pe tema Justitiei     Judecatoarea Corina Corbu ar putea fi acuzata de abatere disciplinara, dupa ce a facut parte din completul care l-a sanctionat pe adjunctul sefului DNA Marius Iacob, desi a fost trimisa in judecata de DNA pe vremea lui Kovesi-Iacob    Comisia Europeana se opune prelungirii apartenentei Marii Britanii la Uniunea Europeana pana la 30 iunie, dupa cum a cerut, miercuri, premierul Theresa May

EXCLUSIV! Un politist cere obligarea avocatei Carmen Obirsanu la plata sumei de 50.000 de lei, daune morale pentru ca ar fi fost etichetat drept un “tip violent”

Cercetat de procurori pentru purtare abuziva si abuz in serviciu, un politist de la Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Arad a recurs la o strategie de hartuire a aparatorului victimei, in tentativa de a-l tine departe de acest dosar.

Astfel, sub pretextul ca a fost caracterizat ca fiind un tip violent, agentul Madalin Chitiburu (foto) a depus o actiune civila la Judecatoria Timisoara, prin care a solicitat instantei obligarea avocatei Carmen Obirsanu la plata unor despagubiri in valoare de 50.000 de lei.

Iar pentru a dovedi ca, in sustinerea reclamatiei facute de clienta sa, Carmen Obirsanu ar fi invocat o posibila legatura de cauzalitate intre violenta sa si divortul de sotie, politistul aradean a depus la dosar inregistrarea sedintei de la instanta din Arad, pe care ar fi trebuit sa se auda pledoaria incriminatoare.

“Nu stiu cum a obtinut acea inregistrare, pentru ca sedinta in discutie, la Arad, a fost secreta si s-a tinut in Camera de consiliu. Nu mai conteaza, important este ca a ajuns la dosarul de la Judecatoria Timisoara si, paradoxal, a fost o proba in favoarea mea. S-a demonstrat ca nu am facut afirmatiile sustinute de politist, ci ca doar am intrebat, la un moment dat, de ce a divortat”, spune Carmen Obirsanu.

Tot la termenul de astazi a fost audiata si fosta sotie a agentului de la IPJ Arad, care a declarat ca uneori era intrebata de cunostinte daca s-a machiat pentru a ascunde vanataile, insa, de fapt, nu a fost supusa violentei domestice. Intrebata, totusi, care a fost motivul divortului, ea a dezvaluit ca este vorba despre o separare de forma, pentru ca angajatul MAI sa poata lua un credit bancar.

Reamintim ca agentii Chitiburu Madalin si Vidican Ioan, de la SIC Arad, au fost cercetati penal de Parchetul de pe langa Tribunalul Arad, in dosarul 875/P/2015, pentru purtare abuziva si abuz in serviciu, in urma unei plangeri facute de petenta Amalia Cira.

Femeia, aflata in perioada lauziei, fiindca tocmai devenise mama de cateva zile, s-a plans ca a fost agresata de cei doi agenti in timpul unei audieri, in 5 iunie 2015, in dosarul tranzactionarii unui autoturism, desi Politia nu se formulase nicio acuzatie impotriva sa. S-a adresat Parchetului cu o plangere penala, la care a depus un certificat medico-legal care atesta faptul ca leziunile suferite au necesitat doua zile de ingrijiri medicale.

Desi, intr-o prima faza, Parchetul de pe langa Tribunalul Arad a clasat acuzatiile, Tribunalul Arad a desfiintat ordonantele si a retrimis cauza la Parchet in vederea completarii urmaririi penale. Judecatoria Timisoara a amanat verdictul in acest dosar. (Vlad Enciu)

4 Responses to EXCLUSIV! Un politist cere obligarea avocatei Carmen Obirsanu la plata sumei de 50.000 de lei, daune morale pentru ca ar fi fost etichetat drept un “tip violent”

 1. Av Carmen Obirsanu says:

  Acest dosar avand ca obiect plangerea petentei Cira impotriva solutiei de clasare dispusa de procuror s-a intors de 3 ori de la instanta.
  Femeia a fost lovita si perchezitionata abuziv in biroul politistului, ramanind leziuni pe corp insa de fiecare data procurorii au dat solutia clasarii. O data m-au chemat la parchet sa ma convinga sa o conving eu pe clienta mea sa taca din gura Mi-a zis procurorul din Arad ca in IPJ Arad omul poate intra sanatos insa nu intotdeauna iese la fel.
  Interesant este si testul poligraf facut de psiholog Mihaela fosta Andras de la IPJ Timis. Intrebarile puse agresorului nu vizeaza incidentul si de fapt sint intrebari de martor.
  Regula de baza atunci cind se formuleaza intrebarile este aceea de a nu se amesteca intrebarile de martor cu cele de suspect.Doamna psiholog Mihaela s-a facut ca nu stie si astfel l-a favorizat pe agresor.
  Atentie la testul poligraf. multi cred ca este bun insa este cel mai usor de inselat.

  • Jandarmu' nemilos says:

   Ai imbulinat o, nu iti mai merge cu țațismele Obirsanu, pregateste banu’ pentru despagubiri! Disaga ce mai zice Disaga, l ai mințit ca il scoți nevinovat si cu gura ta spurcată face puscarie omul nevinovat! Sau e vinovat? Colegii mei judecatori te vor judeca absolut corect si impartial, sau ceri stramutarea? La Arad ? :)))

  • Jandarmu' nemilos says:

   Nu minți Carmencita că îți crește nasul, ce treabă ai cu d.na psiholog Mihaela?

 2. Av Carmen Obirsanu says:

  Un test poligraf pentru un suspect contine intrebari care difera de testul poligraf pentru martor.
  In momentul in care psihologul foloseste in testarea suspectului intrebari destinate martorului bineinteles ca subiectul supus testarii nu va mai avea surpriza necesara unei testari corecte. Adica testarea va fi influentata in contra scopului sau.
  In cazul agentului chitiburu dna psiholog Mihaela a folosit la testarea politistului care avea calitatea de suspect intrebari de martor. Prin urmare agresorul a fost favorizat.
  Ce doriti mai mult?

Leave a Reply

%d bloggers like this: