RECHIZITORIU! Inspector de Finante din Timisoara trimis in judecata de DNA, dupa ce a fost denuntat ca vrea o spaga de 60.000 de euro

Badicel Aurora, inspector superior in cadrul Administratiei Judetene a Finantelor Publice (A.J.F.P.) Timisoara, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Craiova, fiind acuzata de savarsirii infractiunii de trafic de influenta in forma continuata.


In rechizitoriul intocmit, procurorii au retinut urmatoarea stare de fapt:

In cursul lunii decembrie 2015, inculpata Badicel Aurora a pretins in doua randuri de la o persoana (martor in cauza) suma totala de 60.000 euro, din care a primit 2.000 euro si 20.000 lei, in schimbul influentei pe care a afirmat ca o are asupra unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara.

In acelasi context, inculpata Badicel Aurora a promis ca-l va determina pe acesta sa intervina pe langa magistratii Curtii de Apel Timisoara (prin concluzii proprii si influentarea judecatorilor din complet) pentru ca acestia sa dispuna trimiterea unei cauze ce-l privea pe martor spre rejudecare la o alta instanta de judecata.

In cauza s-a dispus instituirea popririi cu privire la sumele de bani datorate cu titlu de salariu inculpatei Badicel Aurora, intr-un cuantum de 1/3 (o treime) din venitul lunar net, pana la concurenta sumei totale de 29.000 lei. (V.E.)

One thought on “RECHIZITORIU! Inspector de Finante din Timisoara trimis in judecata de DNA, dupa ce a fost denuntat ca vrea o spaga de 60.000 de euro

Leave a Reply