ARESTARE! Educatoarea criminala din Timisoara, mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile. Este posibil ca procurorii sa descopere si alti responsabili pentru producerea acestei tragedii

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus, la data de 15.03.2018, punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpata Net Oana – Razvana sub aspectul savarsirii infractiunii de violenta in familie, respectiv omor comis asupra unui membru de familie – fiica, infractiune prevazuta de art. 199 alin. 1 raportat la art. 188 alin. 1 Cod Penal.


In fapt, in sarcina inculpatei s-a retinut faptul ca, in data de 13.03.2018, in jurul orei 17,30, a ucis-o prin inecare pe fiica sa minora, invarsta de 4 ani, in baia din locuinta acestora situata in localitatea Timisoara.

“La aceeasi data, inculpata a fost prezentata cu propunere de arestare preventiva judecatorului de drepturi şi libertati din cadrul Tribunalului Timis, care a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele inculpatei, pentru o perioada de 30 de zile”, ne-a comunicat prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, Mihaela Pop.

Cercetarile continua in cauza, in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor de fapt si de drept, nefiind exclus ca acest dosar sa atraga in zona responsabilitatii penale si alte persoane din invatamantul timisean, dupa ce Ministerul Educatiei Nationale a intervenit in acest scandal si a precizat ca legislatia in vigoare obliga la testarea psihologica a personalului didactic in fiecare an. Net Oana – Razvana nu mai fusese testata din 2012. (G.I.)

 

Leave a Reply