EXCLUSIV! Avioanele Blue Air revin pe Aeroportul International Timisoara. VEZI ruta pe care va zbura din nou operatorul low-cost

Compania aviatica Blue Air pare sa fi revenit la sentimente mai bune fata de pasagerii din Banat, dupa ce in urma cu o luna, invocand anumite frictiuni de ordin comercial, si-a anulat intempestiv toate zborurile operate de pe Aeroportul International “Traian Vuia” Timisoara, si a anuntat ca, in curand, avioanele sale vor ateriza din nou pe pista celei mai importante aerogari din vestul tarii.


Vestea a ajuns la potentialii clienti, oarecum, indirect, prin intermediul unui comunicat de presa al Aeroportului International “Mihail Kogalniceanu” Constanta, avand ca tema trecerea la orarul de vara, in care sunt mentionate cursele companiilor care opereaza de pe acest aeroport in perioada sezonului estival.

Conform acestui calendar, avioanele Blue Air vor lega Timisoara de Constanta de doua ori pe saptamana, in zilele de luni si vineri.

Astfel, in perioada 18 iunie – 10 septembrie 2018, in fiecare zi de luni, cursa Constanta-Timisoara-Constanta va fi operata dupa reperele orare 13,30-14,45/15,15-16.30, in timp ce zborurile de vineri, planificate pentru perioada 15 iunie – 14 septembrie, pe aceeasi ruta, cu plecare si sosire de pe aeroportul de la malul marii, vor avea urmatorul grafic orar: 15-16,15/16,45-18.

Deocamdata, nu s-au facut publice preturile ticketelor de zbor pe aceste curse, insa este posibil ca acestea sa ajunga la 900 de lei, de persoana, pentru o calatorie dus/intors. (Mara Ion)

 

 

Leave a Reply