Politisti ridicati de mascati pentru ca luau mita de la soferii opriti pe autostrada! Acestia au fost filati de DGA timp de mai multe luni

Ofiterii DGA au ridicat, joi dimineata, mai multi agenti ai Politiei Autostrazi Fetesti. Acestia sunt suspectati ca luau bani de la soferi, pentru a nu-i sanctiona in trafic.


Se pare ca politistii erau de mai mult timp in vizorul DGA. Ofiterii aveau informatii ca agentii cereau mita de la soferi, i-au urmarit si au vazut care este modul lor de actiune.

In consecinta, cinci agenti de la Politia Autostrazi din Ialomita si Constanta au fost ridicati de ofiterii Directiei Generale Anticoruptie (DGA), joi dimineata, in urma unor perchezitii facute la locuintele lor, dar si la sediul Politiei Autostrazi Fetesti, fiind suspectati ca luau mita de la soferi, pentru a nu-i amenda.

Conform unor surse judiciare citate de News.ro, ofiterii DGA au facut perchezitii la locuintele a cinci agenti – patru din Ialomita si unul din Constanta, existand informatii ca acestia primeau mita de la soferi pe care ii opreau pe autostrada si carora le cereau intre 50 si 1.000 de lei pentru a nu-i amenda.

Cei cinci agenti sunt acuzati de luare de mita si abuz in serviciu si vor fi dusi la audieri la sediul Parchetului Tribunalului Ialomita. (V.E.)

 

One thought on “Politisti ridicati de mascati pentru ca luau mita de la soferii opriti pe autostrada! Acestia au fost filati de DGA timp de mai multe luni

  1. Nădășan si Dan Vasile, aveti cuvântul! Aveti vreun comentariu agaricilor?

Leave a Reply