Butic in flacari la Shopping City Timisoara! Au ars “doi metri” de haine de fite dintr-un magazin de articole vestimentare

Un incendiu izbucnit, duminica seara, dupa ora 22, intr-un magazin de articole vestimentare din Shopping City Timisoara, a fost la un pas sa provoace un adevarat dezastru in cel mai nou centru comercial din orasul de pe Bega, ridicat printr-o investitie de peste 80 de milioane de euro.


Alertati in timp util, pompierii de la ISU Timis au deplasat la fata locului nu mai putin de sase autospeciale de stingere cu apa si spuma, doua autoplatforme de lucru la inaltime, un echipaj SMURD, doi ofiteri si 25 de subofiteri, care au reusit sa stinga focul inainte ca flacarile sa se extinde in alte spatii comerciale de lux ale mall-ului din Calea Sagului.

Au ars doar doi metri de elemente combustibile textile dintr-un magazin, respectiv articole vestimentare expuse la vanzare, dupa cum au evaluat salvatorii aflati in misiune la fata locului.

Valoarea pagubelor materiale a fost limitata de interventia prompta a membrilor serviciului privat pentru situatii de urgenta al mall-ului, care, pana la sosirea pompierilor, au actionat cu stingatoarele portabile.

Din fericire, nu s-au inregistrat victime, doar paznicul de serviciu a fost intoxicat usor cu fum, insa acesta a refuzat transportul la spital si a primit ingrijiri medicale la fata locului.

Reprezentantii ISU Timis ne-au comunicat ca, deocamdata, nu se cunoaste cauza incendiului, cercetarile in curs urmand sa stabileasca imprejurarile care au pus la incercare investitia sud-africanilor de la NEPI Rockcastle, lider pe piata imobiliara de retail din Europa Centrala si de Est. (Mara Ion)

Foto: ISU Timis

 

Leave a Reply