CIVISM! Politist local reclamat de un grup de elevi ca a aruncat un chistoc pe spatiul verde. Oamenii legii, nevoiti sa-si sanctioneze colegul

Un politist local a fost surprins de niste elevi in timp ce arunca un chistoc pe jos, iar tinerii au sunat imediat la 112, solicitand interventia unui echipaj de politie.


Ajunsi la fata locului, in Parcul Central, din Tg. Jiu, oamenii legii au fost nevoiti sa-l sanctioneze pe colegului lor, insa in locul unei binemeritate amenzi, i-au aplicat doar un avertisment scris.

Elevii si-au dorit sa evidentieze faptul ca si oamenii legii incalca regulile, insa nu sunt trasi la raspundere de nimeni. Inainte cu o zi, acestia fusesera sanctionati de o politista locala dupa ce au aruncat chistoacele pe langa cosul de gunoi.

,,Politia Municipiului Tg. Jiu a fost sesizata de un tanar, prin 112, despre faptul ca a avut un conflict verbal cu un politist local, in Parcul Central. Tanarul a sesizat faptul ca a surprins politistul local in timp ce arunca, pe spatiul verde, un chistoc de tigara, dupa ce anterior, fusesera sanctionati alti elevi, colegi de ai apelantului, pentru acelasi lucru. Politistul local a fost sanctionat de un agent de politie din cadrul Politiei Municipiului Tg Jiu, conform Legii 61/1991, cu avertisment scris”, a comunicat IPJ Gorj. (V.E.)

 

Leave a Reply