#REZIST! Jurnalista din Teleorman care l-a atacat pe Malin Bot, disperata de sutele de mesaje in care este numita sluga PSD. “M-a sunat cu lacrimi in ochi pentru a ma ruga sa-mi linistesc fanii!”

Jurnalista din Teleorman care l-a atacat dur pe Malin Bot, intr-o postare pe Facebook, spunand ca o revolta cersetoria acestuia si ca nu vede de ce nu i-ar critica pe toti “impostorii” din spatiul public, a fost luata in colimator de sustinatorii celebrului protestatar din Timisoara, care i-au sufocat contul de pe reteaua de socializare cu sute de sfaturi injurioase si chiar mesaje de amenintare.


Ceea ce parea un simplu gest de teribilism al unui ziarist liber de Teleorman, judetul controlat de liderul maxim Liviu Dragnea, s-a transformat intr-un adevarat afront pentru sustinatorii miscarii #rezist.

In aceste conditii, Carmen Dumitrescu, tanara ingrijorata de obiectele primite de Malin Bot, mai cu seama a unei insigne din aur, a incercat sa aplaneze conflictul online printr-o rugaminte adresata reprezentantului miscarii #rezist de a-si linisti fanii.

“M-a sunat disperata, cu lacrimi in ochi, sa-mi spuna ca nu mai poate, ca a primit sute de mesaje de la oameni din toata tara, ca ma roaga sa-mi linistesc fanii, sa nu-i mai scrie ca este sluga PSD. I-am spus ca oamenii o cauta nu pentru ca le spun eu, ci pentru ca si-au dat seama ca este vorba despre o denigrare, una foarte urata, si ca nu am ce sa fac, pentru ca cititorii mei sunt oameni inteligenti, cu educatie, nu ca publicul Antena 3, sa le spuna cineva daca au sau nu dreptate. Mi-a mai spus ca-i pare rau, ca ea a dorit doar sa posteze un mesaj pe Facebook, dintr-o pornire de teribilism, si ca sub nici o forma nu se pune problema ca ea sa fi facut treaba asta pentru ca i-a cerut cineva sau sa faca jocurile cuiva”, ne-a relatat Malin Bot.

In opinia sa, postarea tinerei din Teleorman o fost un gest mizerabil, in conditiile in care onestitatea sa, modul transparent in care a inteles sa prezinte inventarul obiectelor primite de la simpatizantii miscarii #rezist, a fost folosita chiar impotriva sa. (G.I.)

Leave a Reply