Accident mortal pe autostrada, in Timis, dupa ce un TIR incarcat cu apa minerala a lovit parapetii de protectie si s-a rasturnat

Soferul unui autotren si-a pierdut viata, in noaptea de luni spre marti, pe autostrada A1, in zona localitatii Traia Vuia, din Timis, in urma unui grav accident de circulatie.


Din cauze inca necunoscute, posibil atipirea barbatului in varsta de 41 de ani la volan, vehiculul de mare tonaj incarcat cu apa minerala s-a lovit de parapetii de protectie ai soselei si s-a rasturnat. Circulatia a fost blocat pe ambele sensuri de mers, spre disperarea participantilor la trafic, pana la sosirea pompierilor, politiei si ambulantei.

Dupa cum ne-au comunicat reprezentantii ISU Timis, la fata locului s-a intervenit de urgenta cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, o autospeciala cu modul de descarcerare, un ofiter si 10 subofiteri.

Victima a fost scoasa dintre fiarele contorsionate si predata echipajului de pe Ambulanta, insa gravitatea ranilor provocate de impactul cu soseaua au determinat medicul sosit la locul interventiei sa declare decesul. (M.I.)

 

Leave a Reply