#IREAL! Malin Bot raspandeste “propaganda nazista”, esenta unei decizii ciudate a Curtii de Apel Bucuresti. Procesul impotriva Antena 3, arbitrat in favoarea tripletei Badea-Ciuvica-Tudor

Arbitrii in roba de la Curtea de Apel Bucuresti au cedat presiunilor mediatice ale Antena 3 si au decis ca jurnalistul Malin Bot este nazist si raspandeste propaganda nazista.


Asa s-ar putea traduce hotararea ireala a instantei bucurestene, care a judecat apelul dosarului in care Malin Bot a solicitat “vedetelor” Mircea Badea, Mugur Ciuvica si Radu Tudor despagubiri in valoare totala de 250.000 de euro, dupa ce, in februarie 2016, a fost calomniat in mai multe buletine de stiri ale canalului Antena 3 si in cadrul emisiunii moderate de Radu Tudor.

“Paratii au transmis informatii calomnioase si insulte la adresa mea si la activitatea mea jurnalistica, prin postul de televiziune Antena 3, la emisiunile ”Punctul de intalnire” si in mai multe buletine de stiri, potrivit carora sunt nazist, fac propaganda nazista, sunt o persoana ”Insalubra” si desconsider batranii bolnavi, producand in randul telespectatorilor o reactie foarte agresiva materializata prin mesaje de amenintare si insultatoare transmise pe retele sociale”, se mentioneaza in plangerea depusa la instanta.

In februarie 2017, Tribunalul Bucuresti a admis actiunea lui Malin Bot si a decis ca Mircea Badea, Mugur Ciuvica si Radu Tudor sa-l despagubeasca pe Malin Bot cu cate 2.000 de euro, iar dispozitivul hotararii sa fie redat in cadrul emisiunii “Punctul de intalnire” si a buletinelor de stiri pe parcursul unei zile intregi.

Dupa inca un an de procese, in care ambele au contestat decizia instantei de fond, justitia romana pare ca s-a razgandit, mai cu seama ca Malin Bot nu mai detine functii importante in presa centrala, ca in perioada initierii acestui proces de daune, ci a devenit unul dintre liderii incomozi ai miscarii #rezist.

”Respinge ca nefondat apelul reclamantului. Admite apelurile paratilor. Schimba sentinta in sensul ca respinge in tot actiunea. Obliga apelantul reclamant la plata sumei de 110 lei reprezentand cheltuieli de judecata, catre fiecare din apelantii parati. Cu recurs in 30 zile de la comunicarea”, se arata in hotararea Curtii de Apel Bucuresti, pronuntata la data de 26.03.2018.

Cu alte cuvinte, dreptul la libera exprimare are definitii diferite la cele doua instante din Bucuresti. Asteptam cu interes ce vor spune judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, intrucat, cu siguranta, Malin Bot nu va accepta eticheta publica de nazist si va declara recurs.

“Javra, a hotarat onorata instanta ca ai sa ne dai bani. Si mie si lui Ciuvica. Javra!”, s-a bucurat, in stilul specific, saltimbacul media Mircea Badea, in limitele imbratisate de judecatorii Curtii de Apel Bucuresti, insa este foarte posibil ca spagatele verbale executate in ringul media controlat de infractorul Dan Voiculescu sa fi venit prea devreme… (G.I.)

 

2 thoughts on “#IREAL! Malin Bot raspandeste “propaganda nazista”, esenta unei decizii ciudate a Curtii de Apel Bucuresti. Procesul impotriva Antena 3, arbitrat in favoarea tripletei Badea-Ciuvica-Tudor

  1. deci dupa pronuntari cu “suspendari” si pedepse minime pentru fraude de zeci de milioane , inca un fapt/motiv care ma fac sa cred ca o parte din judecatori sunt ….PSD-isti inraiti ; altfel nu-mi pot explica cum de pot ignora ineptiile celor doi indivizi de la Ant 3, ineptii care le-au vizionat o tara intreaga si se mai pot inca viziona pe paginile lor Fb si pe YouTube !!! ( desi , declar sincer ca nu sunt un simpatizant expre a lui Bot )

  2. eroare de interpretare…bot nu poate fi nazist…un individ cu un singur neuron nu poate asimila o ideologie, fie ea si cea nazista!

Leave a Reply