Ziua Jandarmeriei! Secretele meseriei de jandarm, dezvaluite in zona mall-urilor din Timisoara. Tehnici de autoaparare, dresaj canin, interventie in forta si alte exercitii demonstrative

 

In cadrul activitaților dedicate aniversarii Zilei Jandarmeriei Romane, militarii din Gruparea de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara vor desfasura, sambata, 31 martie, o serie de manifestari publice in zona mall-urilor din municipiu.


“Cu acest prilej, jandarmii vor prezenta exercitii demonstrative, tehnica de autoaparare, dresaj canin si vor organiza standuri de prezentare. Pentru copii, se va instala o tiroliana si vor fi pregatite alte surprize”, ne-a comunicat lt. col Emilia Finata, ofiterul de relatii publice al Gruparii de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara .

Activitatile vor avea loc sambata, in zona Timisoara Shopping City, incepand cu ora 11 pana la ora 14, iar, in zona Iulius Mall, incepand cu ora 15 pana la ora 18.

Reamintim ca activitatile dedicate Zilei Jandarmeriei Romane au debutat, la Timisoara, de cateva zile, cu un concurs de tir rezervat reprezentantilor presei, iar miercuri, 28 martie, cu ocazia Zilei Portilor Deschis, la sediul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Timis au fost prezentate exercitii demonstrative de autoaparare, interventie in forta si dresaj canin.

De asemenea, au fost organizate standuri de prezentare a tehnicii din dotare, oferta educationala pentru anul 2018, dar si o expozitie de documente in care sunt prezentate istoricul si evolutia jandarmeriei de la infiintare si pana in prezent. La 3 aprilie 2018, Jandarmeria Romana sarbatoreste implinirea a 168 de ani de la infiintare. (Mara Ion)

This slideshow requires JavaScript.

 

 

 

                   

Leave a Reply