Judecatoria Timisoara a respins cererea politistului din Arad, care voia o “taxa de jignire” de la avocata Carmen Obirsanu

Judecatoria Timisoara a pronuntat hotararea in dosarul litigiului civil dintre Madalin Chitiburu, agent de politie in cadrul IPJ Arad, si Carmen Obirsanu, avocat in Baroul Timis.


“Respinge ca fiind neintemeiata cererea avand ca obiect pretentii. Cu drept de apel in termen de 30 zile de la comunicare”, au decis judecatorii timisoreni, considerand neintemeiata cererea politistului de la Investigatii Criminale de a obliga avocata la plata unei despagubiri in valoare de 50.000 de euro, ca “pedepasa” pentru ca ar fi lansat acuzatia ca ar fi o persoana violenta.

“S-a demonstrat ca nu am facut afirmatiile sustinute de politist, ci ca doar am intrebat, la un moment dat, de ce a divortat. Cred ca a vrut sa ma scoata din dosarul clientei mele si sa-si plateasca ratele la banca din banii mei”, a comentat Carmen Obirsanu solutia Judecatoriei Timisoara.

Politistul a formulat cererea de despagubire in contextul in care o tanara insarcinata, aparata de Carmen Obirsanu, care a fost audiata in dosarul tranzactiei unei masini, si-a scos un certificat medico-legal si l-a acuzat pe Madalin Chitiburu ca ar fi bruscat-o in timpul cercetarilor. (V.E.)

 

Leave a Reply