PE SURSE! Apoliticul Sorin Grindeanu a preluat postul de antrenor doctrinar la echipa de juniori a PSD Timis

Excluderea lui Sorin Grindeanu din PSD se dovedeste, pe zi ce trece, o reala  actiune de marketing politic, doar pentru simularea conditiilor de cv necesare instalarii la carma ANCOM, in conditiile in care fostul premier continua sa fie o prezenta activa la actiunile pesedistilor din Timisoara.


In timp ce Calin Dobra a preluat banderola de capitan al PSD Timis, dupa esuarea puciului impotriva lui Liviu Dragnea, rebelul Sorin Grindeanu nu a fost trecut pe linie moarta, dimpotriva a devenit un autentic antrenor politic pentru echipa de juniori a organizatiei banatene.

Ultimul convocare a tinerelor vlastare din cadrul PSD Timis a avut loc, zilele trecute, la restaurantul din Timisoara al finului Ioan Mateescu, unde au avut loc discutii pe marginea strategiei ce va fi abordata, in viitor, la meciurile doctrinare cu echipele partidelor adverse.

Printre juniorii de stanga laudati de Sorin Grindeanu se numara, paradoxal, si Andrei Toanca, elev la Liceul Teoretic “Nicolaus Lenau” Timisoara, nimeni altul decat fiul fostului pesedist de frunte, consilier local, actualmente presedinte al clubului Sport Club Municipal Timisoara, Radu Toanca.

Promovarea de care se bucura Andrei din partea fostului lider al PSD Timis este cu atat mai interesanta, cu cat, in ultimii ani, relatia dintre Sorin Grindeanu si Radu Toanca nu a fost una dintre cele mai stralucite, mai cu seama dupa ce s-a speculat faptul ca seful sportului timisorean ar fi trecut, subtil, in barca primarului Nicolae Robu. (G.G.)

5 thoughts on “PE SURSE! Apoliticul Sorin Grindeanu a preluat postul de antrenor doctrinar la echipa de juniori a PSD Timis

  1. Niste penibili, vor rămâne istorie, asa cum au ramas partide cu adevărat istorice! Si asta fără să aibă indivizi alde Grindeanu s.a.!

  2. In loc sa stea acasă cu soția și cu copiii, ca doar nu mai e membru de partid, Grindeanu face ca de obicei și ceea ce știe mai bine: nu se mai satura de tineret?

  3. Corect, după ce a *ars” pe cele locale, propusandu-le chiar si parlamentari sau secretari de stat….

Leave a Reply