ATENTIE! Trenuri de calatori cu plecare din Gara de Nord Timisoara, anulate in perioada minivacantei de Paste

Traficul de pasageri redus din perioada sarbatorilor de Paste a determinat CFR Calatori sa anuleze aproximativ 100 de trenuri care ar fi trebuit sa circule in zilele de sambata, duminica si luni. Printre acestea se afla si cateva garnituri care leaga Timisoara, pe calea ferata, de mai multe orase din tara.


Astfel, timisorenii care si-au planificat deplasari in zilele de 8 si 9 aprilie trebuie sa studieze cu atentie Mersul Trenurilor de calatori, dar si schimbarile operate de CFR.

Deocamdata, s-a luat decizia ca, in data de 8 aprilie, sa fie anulate trenurile 1811/-2 si 1812/-1 Sibiu – Timisoara Nord  si retur, trenurile IR 1819/-2 si IR 1818/-1 Targu Mures – Timisoara Nord si retur, dar si trenurile IR 1833/-2 si IR 1834/-1 Iasi – Timisoara Nord  si retur. De asemenea, in data de 9 aprilie, nu va circula trenul IR 1744 Baia Mare – Timisoara Nord.

”CFR Calatori informeaza ca in minivacanta prilejuita de Sarbatorile de Paste, capacitatea de transport va fi adaptata la nivelul intregii retele feroviare in functie de evolutia si dinamica traficului de pasageri, in special, la trenurile catre cele mai solicitate destinatii: Brasov, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Satu  Mare, Timisoara, Vatra Dornei”, se mentioneaza intr-un comunicat al CFR. In aceasta perioada, cu exceptia caselor de bilete din statiile CFR, toate agentiile de bilete vor fi inchise. (Mara Ion)

Vezi aici lista trenurilor anulate

Leave a Reply