SCANDALUL PROTOCOALELOR! Fostul sef-adjunct al Securitatii Timis sare in apararea SRI. “A sesizat marea furaciune si este singura institutie neatinsa major de coruptie!”

Fostul sef-adjunct al Securitatii Timis, maiorul (r) Radu Tinu, intervine in scandalul protocoalelor secrete prin intermediul carora SRI a infiltrat atat Justitia, cat si alte importante institutii ale statului de drept, si spune ca aceste intelegeri dintre magistrati si ofiterii de informatii s-au aplicat peste tot.


Prin urmare, si la nivelul Curtii de Apel Timisoara, dupa cum Impact Press a dezvaluit intr-un alt articol. “O porcarie! S-au incheiat la nivel central, dar se aplica peste tot. Se exagereaza. Cum sa se rejudece dosarele penale din 2009 pana in prezent!? Prostii… SRI a fost singura institutie care a sesizat marea furaciune de dupa 1989. Precum noi, cei de la Securitate, inainte. SRI este singura institutie neatinsa major de coruptie”, ne-a declarat Radu Tinu, al carui fiu este ofiter la SRI Timis.

Prin aceasta luare de pozitie, fostul sef-adjunct al Securitatii Timis dovedeste ca urmareste cu un interes aproape profesional ceea ce se intampla in tara, desi se afla in Elvetia, in statiunea exclusivista Jungfrau, din Alpi, pentru a-si petrece sarbatorile pascale.

Avand in vedere ca in zona respectiva, intre canoanele Berna si Valais, a luat nastere brandul Milka, este posibil ca, in acest an, din cauza traditiilor specifice, fostul ofiter de Securitate sa ciocneasca, in noaptea de Inviere, doar oua de ciocolata si halbe de bere… (Vlad Enciu)

This slideshow requires JavaScript.

 

3 thoughts on “SCANDALUL PROTOCOALELOR! Fostul sef-adjunct al Securitatii Timis sare in apararea SRI. “A sesizat marea furaciune si este singura institutie neatinsa major de coruptie!”

  1. mda… securitatea n-a murit, numa’ un pic s-a hodinit! normal ca sri a sesizat “marea furaciune” de dupa ’89…ba chiar mai mult…a pus si boticul la borcanul cu miere….

  2. Domnule Colonel Tinu poate ne spuneti cum este si cu ofiteri acoperiti! Dumneavoastra ati facut parte dintre acei ofiteri acoperiti de dupa rascoala?

  3. Ce dileala! INdividul saluta aerul rarefiat. Prieten cu secretarul primariei din Borlova, unde si/a tras vila, parasit de iubita unguroaica s/a apucat d e baut. Bai ce si/a batutu joc tokes si securistii unguri de el, mama mama . Si are pensie de opt mii de lei pe luna, nenorocitu!

Leave a Reply