Dealer de droguri pentru consumatorii din Timis si Arad, retinut de DIICOT! Procurorii au ridicat peste 13 kilograme de cannabis

Unul dintre cei mai cunoscuti dealeri de droguri din zona de vest a tarii, care alimenta piata consumatorilor din Timis si Arad, a fost retinut de procurorii DIICOT. 


Hentu George Marius, in varsta de 31 de ani, este acuzat de trafic de droguri de risc si de mare risc, dupa ce la locuintele sale din Arad si Lipova au fost descoperite 13,447 kg. de cannabis, 279 de timbre DOB, 11 timbre LSD, 46,08 grame de ciuperci halucinogene, 1,74 grame de Ketamina, 26,70 de grame de substanta alba pulverulenta, un chit pentru cultivarea ciupercilor halucinogene, dar si un cantar. 

La descinderile care au avut loc, joi, au participat politisti de la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Arad, coordonati de procurorii DIICOT Arad, suportul de specialitate fiind asigurat de Brigada Operatiuni Speciale Timisoara.

Prezentat Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventiva, Hentu George Marius a primit mandat pe 30 de zile. (V.E.)

 

 

Leave a Reply