HR SUMMIT! Conferinta de Resurse Umane de la Timisoara dezbate si investitiile in bunastarea angajatilor. De la team-building-uri in tari exotice, pana la fructe proaspete la birou sau abonamente la fitness (P)

Digitalizarea genereaza constant modele de business noi, iar 30% din veniturile sectoarelor industriale vor fi realizate prin modele noi de afaceri in 2020. In acelasi timp are un impact major asupra societatii si angajatilor. O treime din seturile de competente asociate locurilor de munca viitoare vor contine elemente care nu sunt considerate „de baza” astazi.


Tehnologia, evolutia ei si digitalizarea au un impact semnificativ asupra modului in care muncim. Digitalizarea si efectele ei asupra pietei muncii este tematica pe care Stefan Tarta, director adjunct Resurse Umane, BNR o va aborda in cadrul HR Summit Timisoara, pe 26 Aprilie 2018.

Stefan Tarta are o experienta de peste 17 ani in resurse umane, activand in sectorul bancar inca din anul 2001. Pe parcursul carierei sale, a ocupat functii de Recruitment Supervisor, Recruitment Manager sau HR Business Partner. Din anul 2012 este alaturi de Banca Nationala a Romaniei in calitate de HR Department Adviser, in prezent ocupand functia de director adjunct al Directia Resurse Umane.

Egalitatea de sanse – de la #metoo la realitatea noii lumi digitale

“Discutam in principal despre constientizarea nevoii reale de echilibru intre femei si barbati in relatiie de munca moderne, identificarea parghiilor legale ce pot fi utilizate pentru depasirea barierei reprezentate de atitutinea “politically correct” si implementarea unor solutii concrete pentru evitarea abuzurilor. In Romania lui 2018, ne intrebam in ce masura conceptul “equal pay” poate fi o realitate sau ramane o utopie. Nu in ultimul rand, dorim sa dezbatem provocarile femeilor care doresc sa aiba o cariera de succes fara a renunta la “meseria” de mama”, declara  Anca Vatasoiu, Managing Associate, Musat & Asociatii.

Anca Vatasoiu este speaker in cadrul HR Summit Timisoara, unde discuta despre Egalitatea de sanse – de la #metoo la realitatea noii lumi digitale. Anca este Managing Associate si coordonatorul departamentului de dreptul muncii in cadrul casei de avocatura Musat & Asociatii.

Avocat specializat in dreptul muncii, cu experienta de peste 10 ani, Anca ofera consultanta in legatura cu aspecte complexe de dreptul muncii, precum: redactarea si negocierea contractelor de munca individuale sau colective, consilierea echipelor de management, conflicte de munca, restructurari sau transfer de angajati in cadrul operaţiunilor de fuziune, divizare, transfer de active sau transfer de portofolii, planuri de concediere colectiva sau de plecare voluntara, planuri de beneficii pentru angajati, lititgii de munca.

Plan now, enjoy the future

Discutam de ani buni despre modalitati innovative de motivare a angajatiilor, despre beneficii salariale si extrasalariale care au menirea sa ii faca pe angajati sa lucreze “cu drag si spor”. Companiile opteaza pentru beneficii care depasesc banalul – precum teambuildinguri in Thailanda sau Bali – dar si pentru beneficii des intalnite in practica, precum fructe proaspete la birou, abonamente la sala de sport.

“Propunem ca punct de discutie un beneficiu important pentru viitor – pensiile facultative. Chiar daca nu declaram acest fapt, este important pentru noi – atat din punct de vedere financiar cat si mental – sa mentinem un standard de viata peste medie pe tot parcursul vietii noastre, in special dupa ce iesim de pe piata muncii”, declara organizatorii.

Pensiile facultative, ca instrument motivational pentru angajati este un subiect abordat in cadrul Conferintei de Resurse Umane HR Summit Timisoara, de catre Geta Butar, Unit Manager, NN Timisoara.

Economista la baza, Geta si-a inceput activitatea in cadrul NN in 1998, debutand in pozitia de consultant. De-a lungul experientei sale profesionale, Geta a invatat sa gestioneze relatiile cu oamenii si sa ii sprijine in dezvoltarea acestora.

A inceput cu recrutarea de candidati si instruirea acestora pentru a deveni consultanti financiari in domeniul asigurarilor de viata si a pensiilor private. In prezent, dincolo de activitatea in cadrul NN, se implica in organizarea de evenimente de educatie financiara in randul tinerilor si in companiile care pun pret pe viata personala si finaciara a angajatilor lor.

Despre HR Summit  – The SuperHeRoes Conference

Conferinta de Resurse Umane HR Summit Timisoara are loc pe 26 Aprilie in incinta Hotel NH Timisoara. Partenerii evenimentului sunt: NN, Musat si Asociatii, Undelucram.ro, Equatorial, IAP Attornyes. Detalii despre agenda evenimentului sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: www.timisoara.hrsummit.ro. (I.P.)

Leave a Reply