Accident la Banloc! Un pompier din Deta care circula cu motocicleta, ranit dupa ce a lovit din spate un utilaj agricol nesemnalizat

La nici patru zile de cand Impact Press a atras atentia ca pe drumurile din Banloc circula tractoare si utilaje agricole fara sisteme de semnalizare, care pun in pericol participantii la trafic, iar seful de postului de politie Florin Ciontea nu parte deranjat de acest lucru, s-a produs si primul accident provocat de un astfel de vehicul.


Vineri dimineata, pe soseaua dintre Banloc si Livezile, un motociclist a fost ranit in urma impactului cu un tractor. Tanarul in varsta de 26 de ani, subofiter in cadrul Statiei de Pompieri Deta, rula cu viteza redusa si, la un moment dat, a incercat sa intre in depasirea utilajului agricol.

In conditiile in care vehiculului din fata sa nu-i functiona sistem de semnalizare, nu a observat intentia tractoristului de a vira la stanga, pentru a intra pe un drum agricol.

In urma accidentului, victima a suferit o rana la unul dintre picioare, fiind transportata la spital pentru primirea ingrijirilor medicale. Politistii sositi la fata locului au verificat imprejurarile in care s-a produs accidentul, iar treactoristul s-a ales cu un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. (V.E.)

 

Leave a Reply