SOC! Un subofiter de penitenciar a fost gasit mort in piscina hotelului Continental din Oradea. Procurorii au inceput o ancheta

Un subofiter din cadrul Penitenciarului Oradea a fost gasit decedat in piscina Hotelului Continental din oras, in noaptea de vineri spre sambata, dupa petrecerea in care a sarbatorit cu colegii implinirea a 35 de ani de la infiintarea puscariei bihorene. Barbatul avea 46 de ani si era magazioner.


Conducerea Penitenciarului Oradea a organizat, vineri, o sedinta festiva, iar dupa aceasta toti participantii au fost chemati sa ia masa la un hotel din oras.

“Majoritatea colegilor au ramas pana in jurul orei 21, cand s-au retras. Programul nu cuprindea insa si mersul la piscina”, a spus purtatorul de cuvant al Penitenciarului din Oradea, Adina Birda.

Dupa terminarea petrecerii, politistul s-a retras impreuna cu niste colegi la piscina. El a fost gasit mort in jurul orei 4 dimineata, iar cauza acestei tragedii ramane inca un mister. Deocamdata, anchetatorii spun ca barbatul a murit prin inec si ca nu exista suspiciuni de crima.

”Concluziile preliminare ale raportului de constatare medico-legală efectuat in cauza releva faptul ca decesul a intervenit ca urmare a inecului in piscina unui hotel din Oradea, victima aflandu-se acolo cu un grup de colegi si prieteni. Cercetarile efectuate in cauza nu duc la suspiciuni privind savarsirea unei infractiuni de omor sau a altei infractiuni in cauza, dar evident cercetarile continua pentru lamurirea tuturor imprejurarilor care au dus la decesul persoanei”, a afirmat Maria Cotrau, prim-procur adjunct al Parchetului Bihor.

Sotia agentului decedat de la Penitenciarul Oradea este ofiter in cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Bihor si cei doi au impreuna o fiica. (V.E.)

Leave a Reply