EXCLUSIV! Una dintre cele mai importante sali de sport din Timisoara, la un pas sa fie distrusa intr-un incendiu! VEZI cauza scanteii care putea provoca pagube de milioane de euro

Sala de sport a uneia dintre cele mai cautate baze sportive din Timisoara a fost la un pas sa fie mistuita de flacari, luni dimineata, in urma unui incendiu izbucnit la parterul cladirii.


Din fericire, fumul si flacarile aparute la geamurile din partea inferioara a constructiei au atras atentia angajatilor sositi, primii, la serviciu, care au sunat rapid la pompieri, reusindu-se, astfel, evitarea unui adevarat dezastru.

In conditiile in care Friends Arena, aflata pe strada Lacului nr. 1, in zona cartierului Dambovita, se invecineaza cu Hotelul Aurora si Restaurantul Renaissance, este cat se poate de clar ca, in cazul in care incendiul s-ar fi extins, pagubele putea sa ajunga la milioane de euro.

“Am ajuns la serviciu inainte de 7 si am vazut flacari la geamurile de la parterul salii de sport. Am sunat imediat la pompieri. Norocul nostru ca incendiul nu a izbucnit in timpul noptii, ci spre dimineata, si a fost observat la timp, altfel mistuia totul in jur. Langa sala de sport exista o constructie noua, care ar fi fost prima afectata”, ne-a declarat unul dintre angajatii societatilor comerciale care-si au sediul pe strada Lacului nr. 1.

Reamintim ca acest teren, in suprafata peste 6 hectare, este concesionat de la Primaria Timisoara de milionarul Gavrila Campeanu, care i-a primit in spatiul pe Adrian Olteanu, ginerele fostului ofiter SRI Vasile Sturz, si Ioan Mateescu, fost agent la Politia Rutiera, de asemenea ginerele unui fost ofiter SRI.

Cei doi au pornit afacerile impreuna in curtea lui Campeanu, insa ulterior au decis sa-si separe business-urile, primul ramanand cu sala de sport, celalalt cu restaurantul, care apartine de Casa Matteo.

Revenind la incendiul care a amenintat toate imobilele de pe strada Lacului 1, trebuie sa spunem ca nu a fost vorba despre o “mana criminala”, cum s-a speculat initial, ci despre uitarea in priza a rezistentei de la cuptorul unei unei saune. (V.E.)

Leave a Reply