DOLIU! O jurnalista de televiziune a decedat in urma unui tragic accident de circulatie. Soferul autovehicolului care a provocat coliziunea a fugit de la locul tragediei

Jurnalista Claudia Spineanu, angajata unei televiziuni locale din Drobeta Turnu Severin, a murit miercuri noapte, in urma unui cumplit accident de circulatie.


Femeia in varsta de 34 de ani se afla la volanul unei masini si nu a acordat prioritate unui alt autovehicul, reiese din primele cercetari ale Politiei.

Cel de-al doilea sofer implicat in accident a fugit, pentru ca nu ar fi avut permis. Politistii rutieri vor lamuri toate imprejurarile accidentului, in ancheta.

Claudia Spineanu, in varsta de 34 de ani, a lucrat la montaj in cadrul televiziunii RTS Drobeta Turnu Severin. Tanara si-a pierdut viata intr-un accident rutier care a avut loc, miercuri noapte, pe strada Traian din municipiul Drobeta Turnu Severin, informeaza news-mehedinti.ro.

Jurnalista se afla la volanului unui autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autovehicul şi a intrat in coliziune cu acesta. Femeia a suferit leziuni grave si a fost transportata de urgenta la spital. A decedat insa in urma unui stop cardio-respirator.

Imediat dupa accident soferul autovehicolului cu care jurnalista a intrat in coliziune a fugit, abandonand masina avariata. Politistii i-au gasit actele in epava vehiculului, afland ca nu detine permis de conducere. (V.E.)

 

Leave a Reply