CRIMA! Parchetul de pe langa Tribunalul Timis anunta inceperea urmaririi penale a tanarului din Tg. Carbunesti care, azi-noapte, si-a ucis sotia cu mai multe lovituri de cutit

Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus inceperea urmaririi penale impotriva unui barbat, in varsta de 29 de ani, din Timisoara, care in noaptea de 23/24.05.2018 si-a ucis sotia, in varsta de 26 de ani, cu mai multe lovituri de cutit.


Tragedia s-a petrecut intr-un apartament din Calea Girocului, dupa o cearta violenta dintre cei doi. Tanarul era mai tot timpul plecat, intrucat muncea in Germania, ca sofer, la o firma din localitatea Burtenbach, in apropiere de Augsburg, si devenise foarte gelos.

In noaptea de miercuri spre joi, cei doi au inceput sa se certe, dupa ce sotul si-a acuzat sotia ca l-ar fi inselat. In replica, femeia i-a spus ca ar dori sa divorteze. In acel moment, el a pus mana pe un cutit si a injunghiat-o, de mai multe ori, in spate.

Cand si-a dat seama ce a facut, criminalul a incercat sa se sinucida cu acelasi cutit, provocandu-si mai multe rani in stomac si in piept, dupa care a urcat volan si a condus nebuneste pana in Calea Lugojului, unde a intrat cu masina in stalp, pe care l-a si doborat. A fost gasit de politisti, care au dispus transportul urgent la spital, unde a fost operat si salvat.

“Decesul victimei a survenit la scurt timp de la producerea leziunilor traumatice. Din primele investigatii rezulta indicii ca autorul faptei este sotul victimei. Acesta a fost implicat in aceeasi noapte intr-un accident rutier, soldat cu vatamarea sa, aflandu-se in prezent internat intr-o unitate spitaliceasca, neputand fi, pana in acest moment, audiat”, ne-au transmis procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis.

Cei doi soti erau din Targu Carbunesti, judetul Gorj, dar locuiau in Timisoara, intr-un apartament pe care tocmai il cumparasera, dupa nunta care a avut loc anul trecut.

Tanara este absolventa a Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor din cadrul Universitatii de Vest Timisoara. In cazul in care va fi gasit vinovat de omor calificat, tanarul risca intre 15 si 25 de ani de inchisoare. (V.E.)

Sursa foto: facebook

Leave a Reply