REVANSA! Zeci de pietoni amendati de politie in fata unui centru comercial din Timisoara, dupa ce au trecut strada prin loc nepermis

La nici 24 de ore dupa accidentul din Piata Sf. Maria, aproape de centrul Timisoarei, in care a fost implicat un echipaj de politie, conducerea IPJ Timis a decis sa se razbune crunt pe pietoni.


Intrucat politistii au lovit o femeie exact pe trecerea de pietoni, in timp ce aceasta alerga sa prinda tramvaiul, pe culoarea rosie a semaforului, Politia Rutiera a organizat o razie prin tot orasul, un soi de operatiune navodul, pentru amendarea timisorenilor care trec strada prin loc nepermis.

Unul dintre echipajele revansei politienesti a fost plasat, strategic, in fata complexului comercial Euro, unde s-au prins in “navod” zeci de pietoni grabiti, care n-au mai mers pana la zebra aflata la peste 100 de metri.

Vanatoarea de pietoni a fost observata de un timisorean aflat in parcarea Euro, care nu s-a putut abtine si i-a interpelat pe aparatorii linistii si ordinii publice.

“Am mers la masina de Politie, m-am prezentat, am spus ca reprezint opinia publica, si am intrebat daca e normal sa amendeze zeci de persoane – cred ca vreo 20 au fost amendate cat am stat noi acolo, contempland aplicarea legii -, in loc sa faca preventie.

Le-am spus ca sunt platiti din banii contribuabililor, a celor pe care-i sanctioneaza cu atat de mult zel pentru trecerea strazii prin loc nepermis. M-au repezit si mi-au spus sa-mi vad de drum. Apoi am sunat la Politia Rutiera, unde mi s-a comunicat pe un ton mai calm ca, astazi, este organizata actiune pe pietoni”, ne-a declarat Doru Munteanu, proprietarul unui service auto.

Nu stim cati pietoni vor fi sanctionati astazi, la operatiunea de razbunare a politistilor care au lovit o femeie chiar pe trecerea de pietoni, insa, cu siguranta, campionii zilei vor fi cei doi agenti care au pazit soseaua din fata complexului comercial Euro.

Castigatorii acestui concurs de amenzi ar putea fi premiati cu o excursie la Paris, pentru a vedea modul in care se trateaza pietonul intr-un stat cu democratie reala si avansata… (Mara Ion)

Leave a Reply