EXCLUSIV! Un alt avocat din Timisoara reclama interceptarea convorbirilor sale de catre DNA! Mai mult, denunta o inscenare esuata de traficare a influentei pe langa un procuror DIICOT

Avocatul timisorean Adrian Popescu a fost instiintat de catre procurorii DNA ca, in cursul anului trecut, convorbirile sale telefonice si discutiile din mediul ambiental au fost interceptate.


Masura de supraveghere tehnica a fost autorizata de judecatori pe un mandat de siguranta nationala, intr-un dosar in care procurorul Carmen Martinov, de la DIICOT Timisoara, sustine ca a avut suspiciuni rezonabile si indicii temeinice ca se pregateste un trafic de influenta la colegul domniei sale, procurorul Mihai Sandor.

Solutionarea acestui dosar a fost declinata catre DNA Timisoara, care a solicitat rapid o autorizare pentru punerea sub ascultare a catorva posturi telefonice. Dupa cum ne-a declarat avocatul Adrian Popescu – care a fost “tarat” in dosarul Sex cu minore tot de procurorul Carmen Martinov, care se pare ca n-a avut suficiente probe, astfel ca avocatul a fost achitat definitiv, urmand sa se indrepte impotriva sistemului cu o actiune in pretentii -, s-a incercat atragerea sa intr-o cursa pregatita de procurori, pentru a fi acuzat de trafic de influenta.

“Unul dintre clientii mei a devenit, dintr-o data, extrem de insistent sa-mi puna la dispozitie o suma mare de bani, adica peste 30.000 de euro, pentru a obtine o solutie favorabila de la procurori sau in instantele de judecata. Mi-a spus ca sunt bani pentru a da in dreapta si in stanga, sa scape. Am refuzat, evident, o astfel de intelegere infractionala, pentru ca ulterior sa afla ca am fost suspect intr-un dosar de trafic de influenta a DNA, in care am primit clasare”, ne-a dezvaluit avocatul.

Revenind la dosarul Sex cu minore, instrumentat de DIICOT Timisoara si care, in 29 mai, a ajuns la verdictul final, trebuie sa mai spunem ca Adrian Popescu a fost achitat, insa in cei trei ani cat a durat procesul, si-a distrus viata de familie.

Sotia l-a parasit, pentru ca a crezut in varianta procurorilor, iar fiica sa, studenta la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest Timisoara, a renuntat sa mai mearga la cursuri pentru a scapa de aluziile rautacioase si intrebarile indiscrete ale colegilor, iar o mare parte din clientela a migrat catre alti avocati.

Dupa tot acest calvar starnit de la suspiciuni si indicii, o intrebare se impune de la sine: cine plateste o viata de om aproape distrusa?

Reamintim ca, pana in prezent, 5 avocati din Timisoara au fost anuntati de procurorii DNA ca au fost subiectii unor masuri de supraveghere tehnica… (G.I.)

5 thoughts on “EXCLUSIV! Un alt avocat din Timisoara reclama interceptarea convorbirilor sale de catre DNA! Mai mult, denunta o inscenare esuata de traficare a influentei pe langa un procuror DIICOT

  1. constat cu uimire ca, in final, pana si Impactpress si-a dat seama ca procurorii( unii, nu toti) fac abuzuri…oricum, nu cred ca s-au desteptat intratat incat sa sustina legea raspunderii magistratilor!

  2. Eu zic sa verificați ambele variante cu soția care l-a părăsit din cauza procurorilor…Asta așa că tocmai ce a picat referendumul și probabil domn’ avocat pozează în mare familist…Bănuiesc că bătăile aplicate fostei soții și urmăririle din trafic, si faptul că nu plătește pensie alimentară intra tot la o viata de om distrusa…Dar nu a lui..

  3. Sotia l-a parasit pentru ca o batea, pentru ca e un curvar notoriu, pentru ca e un tata absent si pentru ca este un gunoi al societatii. Faptul ca acest om inca practica meseria de avocat e o jignire la adresa baroului. Inainte de a scrie acest articol si a apara acest individ poate ar trebui sa investigati un pic.

  4. Subscriu la tot ce ai scris! Ar mai fi de spus multe despre jegul asta, dar nu merita efortul…

Leave a Reply