EXCLUSIV! Primele plecari din PSD Timis in partidul Pro Romania a lui Victor Ponta. VEZI din ce filiala face parte grupul de “dezertori”

In ciuda comunicatului de acum cateva zile, in care PSD Timis vorbeste despre solidaritate doctrinara, program de guvernare si unitatea extrem de stransa din jurul liderului maxim Liviu Dragnea, partidul Pro Romania a anuntat ca a racolat primii pesedisti din fieful fostului premier Sorin Grindeanu.


Astfel, joi, 31 mai, la Sannicolau Mare, nu mai putin de 10 membri PSD, in frunte cu fostul presedinte al filialei locale, Manuel Farca, au semnat adeziunile la Pro Romania.

Alaturarea la proiectul initiat de Victor Ponta, Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu – care devine, pe zi ce trece, un autentic “aspirator” de pesedisti – a fost explicata prin convingerea ca fostul presedinte al PSD are forta de a aduce o schimbare in politica romaneasca.

“Am conlucrat foarte bine cu Victor Ponta in perioada in care a fost presedintele PSD, tocmai de aceea ne-am decis sa ne alaturam partidului Pro Romania. Deocamdata, au renuntat la PSD Timis si au semnat adeziuni cu noul partid un numar de 10 fosti membri ai filialei locale, insa vor veni si altii”, ne-a declarat Manuel Farca.

Fost viceprimar al orasului in perioada PD-L, apoi lider al PSD Sannicolau Mare si consilier local, acesta a decis sa demisioneze din partid in martie 2018, acuzand politica duplicitara a liderul PSD Timis, Calin Dobra, care, discret, s-a straduit sa-l apropie de doctrina social-democrata pe primarul liberal Danut Groza.

“N-am fost sustinuti aproape deloc, desi, la alegerile locale din 2016, am obtinut cel mai bun rezultat din ultimii zece ani, respectiv cinci mandate de consilier. Calin Dobra a fost preocupat de alte interese, nu mai conteaza, acum, asa ca am renuntat si la functie si la mandatul de consilier”, mai spune Manuel Farca, noul lider la Pro Romania Sannicolau Mare. (Mara Ion)

Leave a Reply